Έρευνα: Οι πόλεις με την χειρότερη κίνηση σε όλο τον κόσμο

Πόσο χρόνο χάνει σε ετήσια βάση ο μέσος οδηγός, όταν βρίσκεται με το αυτοκίνητό του “κολλημένος” στην κίνηση; Πόσο κοστίζει σε έναν οδηγό και σε μία πόλη το κυκλοφοριακό χάος; Η INRIX έχει τις απαντήσεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η INRIX είναι μία εταιρεία που εκπονεί μελέτες σχετικά με την κατάσταση του οδικού δικτύου αλλά και την οδική συμπεριφορά των οδηγών. Όπως διατείνεται η ίδια η εταιρεία, τα αποτελέσματα των ερευνών της βασίζονται σε δεδομένα συνολικής χωρητικότητας 500 TB, που έχουν συλλεχθεί από 300.000.000 διαφορετικές πηγές και 200 διαφορετικές πόλεις από 38 διαφορετικές χώρες. Επομένως, δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων της νέας έρευνάς της, που έχει να κάνει με την κίνηση στους δρόμους των μεγάλων αστικών κέντρων όλου του κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν με τη μελέτη της INRIX, οι πέντε πόλεις με τη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλο τον κόσμο είναι οι Μόσχα, Κωνσταντινούπολη, Μπογκοτά, Μεξικό και Σάο Πάολο. Αν τώρα δούμε τις ώρες που χάνει ο μέσος οδηγός πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του, όντας “κολλημένος” στην κίνηση, τότε η Ευρώπη είναι στην χειρότερη κατάσταση, καθώς 8 από τις 10 πρώτες θέσεις καλύπτονται από πόλεις της Ε.Ε. Συγκεκριμένα, η Ρώμη έχει τη θλιβερή πρωτιά, εντός Ευρώπης, καθώς οι οδηγοί της σπαταλούν στην κίνηση 254 ώρες ετησίως, κατά μέσο όρο. Ακολουθεί το Δουβλίνο με 246 ώρες και το Παρίσι με 237 ώρες.

Φυσικά οι παραπάνω καθυστερήσεις δεν είναι μόνο χάσιμο χρόνου αλλά και χρήματος. Ενδεικτικά είναι τα νούμερα της μελέτης του INRIX. Συγκεκριμένα, για έναν κάτοικο του Βερολίνου, που ξοδεύει “κολλημένος” στην κίνηση 154 ώρες ετησίως, το κόστος είναι στα 1.340 ευρώ το χρόνο, ενώ για η ίδια η πόλη χάνει 1.7 δις ευρώ ανά έτος, λόγω του κυκλοφοριακού χάους.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τη μελέτη που εκπόνησε η INRIX αλλά και το πως τα πήγε κάθε χώρα ξεχωριστά. Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στη σχετική μελέτη, επομένως δεν υπάρχουν τα σχετικά νούμερα για τη χώρα μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr