Έρευνα: Καλύτεροι και χειρότεροι οδηγοί του κόσμου. Η θέση της Ελλάδας!

32 θανατηφόρα ανά 100.000 πολίτες για την χώρα με τους χειρότερους οδηγούς, εύκολο όμως να "μαντέψετε" την χώρα με τους καλύτερους! Πώς τα πήγε η Ελλάδα;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ασφάλιση αυτοκινήτου

“Αν νομίζεις ότι οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι οδηγοί, πρέπει να ταξιδέψεις οδικώς στην Τουρκία”, μου έλεγαν στο παρελθόν και το επιβεβαίωσα όταν βρέθηκα με αυτοκίνητο στην Κωνσταντινούπολη (διαβάστε εδώ το Αθήνα-Κωνσταντινούπολη με ηλεκτρικό). Αυτή τη φορά, θα δούμε ποιες είναι οι χώρες με τους καλύτερους οδηγούς, οι χώρες με τους χειρότερους, αλλά και την δική μας θέση.

Έρευνα: Οι πόλεις με την μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο. Που βρίσκεται η Αθήνα; 

Η έρευνα δημοσιεύθηκε από την “Compare the Market” και για να προκύψουν τα αποτελέσματα αξιολογήθηκαν πολλοί δείκτες, όπως για παράδειγμα οι θάνατοι από τροχαία δυστυχήματα, τα όρια κατανάλωσης αλκοόλ και η ποιότητα των δρόμων. Προσοχή! Με τον όρο “καλύτεροι οδηγοί” δεν αναφερόμαστε σε κορυφαίες οδηγικές ικανότητες, αλλά σε αυτούς που οδηγούν με ασφάλεια.


Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ιαπωνία, εκεί θα συναντήσετε σύμφωνα με την έρευνα τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Λογικό, μιας και πρόκειται αποδεδειγμένα για έναν πειθαρχημένο λαό, ενώ οι υποδομές είναι από τις καλύτερες του κόσμου. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ολλανδία, ενώ η τρίτη χώρα με τους καλύτερους οδηγούς είναι η Νορβηγία.

Αντιθέτως, στη λίστα με τους χειρότερους οδηγούς, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ταϊλάνδη, ακολουθεί το Περού και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Λίβανος. Στη λίστα των χειρότερων οδηγών ανήκει και η Τουρκία, η οποία καταλαμβάνει την 8η θέση, αλλά και η Ελλάδα που βρίσκεται στην 25η θέση. Πολύ καλύτερη είναι η θέση της Κύπρου, η οποία συγκαταλέγεται στις χώρες με καλούς οδηγούς και βρίσκεται στην 13η θέση.

Πηγή: Compare The Market

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.