Έρευνα: Ο σκύλος μας κάνει πιο προσεκτικούς οδηγούς!

Ένα... εκατομμύριο καλά μάς προσφέρει ο καλύτερος τετράποδος φίλος μας, ο σκύλος. Μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και σύμφωνα με έρευνα και πιο προσεκτικούς οδηγούς.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Σκύλος SEAT έρευνα ασφάλεια

Η νέα έρευνα μας έρχεται από τη Seat του Ηνωμένου Βασιλείου με τους Βρετανούς να αναφέρουν πως αν υπάρχει σκύλος εντός του οχήματος, η παρουσία του μειώνει τα επίπεδα στρες του οδηγού, ενώ την ίδια στιγμή τον ωθεί να οδηγεί πιο προσεκτικά.

Συγκεκριμένα το 54% των αυτοκινητιστών που έχουν στην κατοχή τους σκύλο αναφέρουν ότι οδηγούν πιο προσεκτικά όταν μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκεται και αυτό το μέλος της οικογένειας.

Το ποσοστό μάλιστα ανεβαίνει στο εντυπωσιακό 64% για τις ηλικίες 18-24, ενώ για τους οδηγούς άνω των 55% ετών πέφτει στο 42% παραμένοντας ωστόσο ψηλά. “You can’t teach an old dog new tricks” (δεν μπορείς να μάθεις σε ένα γέρικο σκύλο νέα κόλπα), που λένε και οι Αγγλοσάξονες…

Αναφορικά με τα χαμηλότερα επίπεδα στρες και κατ’ επέκταση της μείωσης της περιβόητης “οργής του δρόμου” (road rage το ονομάζουν οι αγγλόφωνοι), ένας σκύλος στο αυτοκίνητο λειτουργεί ευεργετικά για το 35% των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι νιώθουν πιο ήρεμοι έχοντας ως συνεπιβάτη τους τετράποδους φίλους τους.

Από την έρευνα της SEAT προέκυψε ωστόσο και ένα αρνητικό στοιχείο καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανών οδηγών (9 στους 10!) απάντησε ότι δεν γνωρίζει πώς θα πρέπει να μεταφέρει σωστά το κατοικίδιο του, κάτι που μπορεί να επιφέρει πρόστιμο ακόμη και ύψους άνω των 5.000 ευρώ (!) αλλά και πόντους ποινής στο δίπλωμα τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr