Έρευνα: Οι αριθμοί πίσω από τα αυτοκίνητα και την χρήση τους στην Ε.Ε.

Ποια είναι η μέση ηλικία των αυτοκινήτων στην Ε.Ε. και πόσα χλμ. διανύει οδηγώντας ο μέσος ευρωπαίος; Η έρευνα του ACEA αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έρευνα

Η δημοφιλία του αυτοκινήτου έχει μεγαλώσει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και όλα τα στοιχεία δείχνουν πως έχει γίνει η πρώτη πηγή κινητικότητας για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή τη φορά, μία νέα έρευνα του οργανισμού ACEA αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία για τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην Ε.Ε., αλλά και για τους οδηγούς.

Έρευνα: Λιγότερο επικίνδυνοι οι 70ρηδες οδηγοί έναντι των νεότερων

Αρχικά, ο ACEA ξεκαθαρίζει ότι τα στοιχεία που θα δούμε αφορούν αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με έως 9 θέσεις (συμπεριλαμβανομένης αυτής του οδηγού) και μάζα που δεν ξεπερνά τους 3,5 τόνους. Έχοντας ξεκαθαρίσει, λοιπόν, αυτή την λεπτομέρεια, η έρευνα αναφέρει πως ο μέσος Ευρωπαίος διανύει σχεδόν 12.000 χλμ. το χρόνο με αυτοκίνητο, ενώ πάνω από το 70% των ταξιδιών του γίνονται με αυτοκίνητο.


Τα στοιχεία της έρευνας αναφέρουν ότι σήμερα κυκλοφορούν στις χώρες της Ε.Ε. 243 εκατ. αυτοκίνητα και η μέση ηλικία τους είναι τα 11,2 χρόνια. Κάπου εδώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες τιμές για την χώρα μας. Επιπλέον, η έρευνα αναφέρει ότι οι προϋπολογισμοί των κρατών μελών της Ε.Ε. λαμβάνουν 398,4 δις. ευρώ ετησίως από την πώληση και χρήση επιβατικών αυτοκινήτων. Σημαντικό στοιχείο είναι και το γεγονός ότι οι μέσες εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί κατά 22,4% συγκριτικά με το 2010, φτάνοντας κατά μέσο όρο στα 108,2 γρ./χλμ.

Σχετικά με την πηγή τροφοδοσίας των επιβατικών αυτοκινήτων, ο οργανισμός αναφέρει πως μόλις το 47,5% των νέων αυτοκινήτων φέρουν κινητήρα βενζίνης, ενώ το 24,5% είναι εναλλακτικής ισχύς (αμιγώς ηλεκτρικά, Plug-In υβριδικά κτλ.).

Πηγή: ACEA

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.