Έρευνα: Ώρες και ημέρες που οι δρόμοι της Αθήνας γίνονται “κόλαση”

Ποιο είναι το χειρότερο δίωρο για να βρίσκεται κανείς στους δρόμους της Αθήνας και ποιους μήνες η πρωτεύουσα γίνεται "κόλαση"; Δείτε τι αναφέρει νέα έρευνα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κίνηση Αθήνα

Οι περιορισμοί των μετακινήσεων έχουν μπει στο “χρονοντούλαπο” της ιστορίας, η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας αρχίζει να γίνετε ξανά ανυπόφορη και μία νέα έρευνα έρχεται να αποκαλύψει ενδιαφέροντα στοιχεία. Πάμε να δούμε ποιες ώρες της ημέρας, ποιες ημέρες της εβδομάδας και ποιους μήνες εντοπίζεται στην Αθήνα η πιο έντονη κίνηση.

Βρετανική έρευνα: Ποια χώρα κατασκευάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα;

Τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Pricefox αναλύοντας δεδομένα της TomTom. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά συμπεράσματα που προέκυψαν είναι ότι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας δαπανούν περίπου 7 ημέρες τον χρόνο εντελώς ακινητοποιημένοι στα αυτοκίνητά τους.


Έπειτα από ένα 2020 με μειωμένη κίνηση λόγω του lockdown, το 2021 η κίνηση στους δρόμους αυξήθηκε κατά 1,5%. Από την άλλη, ο δείκτης κυκλοφοριακής συμφόρησης το 2021 ήταν στο 37%, όταν το 2020 ήταν στο 34% και το 2019 στο 43%. Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο δείκτης συμφόρησης απεικονίζει πόσο αυξάνεται ο χρόνος μίας απόστασης συγκριτικά με την ίδια απόσταση σε συνθήκες μηδενικής κίνησης.

Οι χειρότεροι μήνες που μπορεί να βρεθεί κάποιους στους δρόμους της Αθήνας είναι ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό γράφημα ενώ, όπως είναι λογικό, ο Αύγουστος φαντάζει ως “παράδεισος” στην άδεια Αθήνα. Αναφορικά με τις ημέρες, Δευτέρα και Τρίτη παρατηρείται η χειρότερη κατάσταση και ασφαλώς η πιο έντονη συμφόρηση εντοπίζεται στο δίωρο 8-10 π.μ. Σε αυτό το δίωρο, κατά μέσο όρο μία απόσταση των 30 λεπτών φτάνει στα 51′ (συμφόρηση της τάξης του 70%).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.