Βρετανική έρευνα: Ποια χώρα κατασκευάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα;

Οι περισσότερες έρευνες αξιολογούν τα αυτοκίνητα βάσει μάρκας. Αυτή τη φορά, θα δούμε τα καλύτερα αυτοκίνητα βάσει... προέλευσης! Το αποτέλεσμα ίσως σας εκπλήξει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Καλύτερα αυτοκίνητα

Σίγουρα δύο ίδια μοντέλα με διαφορετική χώρα προέλευσης δεν διαφέρουν ως προς την ποιότητά τους. Ωστόσο, η βρετανική εταιρεία, The Car Expert, προχώρησε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα, η οποία αναδεικνύει τα καλύτερα αυτοκίνητα όχι βάσει μάρκας, αλλά βάσει προέλευσης. Πάμε να δούμε ποια χώρα βρίσκεται στην κορυφή!

Έρευνα αξιοπιστίας: Οι εταιρείες με τα λιγότερα προβλήματα στην τριετία

Αρχικά, αξίζει να τονίσουμε πως εξετάστηκαν μόνο νέα μοντέλα της αγοράς και τα δεδομένα που δόθηκαν για ανάλυση αφορούν της κριτική 30 διαφορετικών βρετανικών μέσων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Στην έρευνα περιλαμβάνονται πάνω από 400 νέα μοντέλα που διατίθενται στην βρετανική αγορά, ανεξαρτήτου χώρας προέλευσης.

Εννοείται πως δεν αξιολογείται η χώρα προέλευσης της εταιρείας, αλλά η χώρα στην οποία βρίσκεται το εκάστοτε εργοστάσιο που προμηθεύει με αυτοκίνητα την Μεγάλη Βρετανία.

Ως η χώρα που κατασκευάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα αναδείχθηκε η Τσεχία, με την βαθμολογία της να αγγίζει το 76,4%. Σε αυτή την χώρα, η μοναδική μάρκα που έχει εργοστάσιο και προμηθεύει την Μ. Βρετανία δεν είναι άλλη από την Skoda. “Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου λατρεύουν την ποιότητα των αυτοκινήτων που παράγει η Skoda, ειδικά δεδομένου ότι συνήθως κοστίζουν λιγότερο από παρόμοια μοντέλα της μητρικής Volkswagen”, αναφέρει χαρακτηριστικά η έρευνα.

Στην δεύτερη θέση με 74,1% βρίσκεται η Σουηδία, με τα εργοστάσια των Volvo και Polestar να προμηθεύουν την αγορά της Μ. Βρετανίας. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με την Γερμανία (74%), με τα επιμέρους εργοστάσια να πετυχαίνουν τις εξής βαθμολογίες (κατά αλφαβητική σειρά):
Audi 73%
BMW 76%
Mercedes-Benz 72%
Porsche 82%
Smart 44%
Volkswagen 71%

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Βρετανοί βαθμολόγησαν τα εγχώρια εργοστάσια (Aston Martin, Bentley, Jaguar, Land Rover, McLaren, MINI, Rolls-Royce) με 71% (5η θέση). Πέρα από τις βρετανικές εταιρείες, εκεί εδρεύουν και άλλες μονάδες, όπως για παράδειγμα αυτή της Vauxhall που βαθμολογήθηκε με 62%. Τέλος αξίζει να τονίσουμε ότι τα δεδομένα σε μία αντίστοιχη έρευνα για τα “δικά μας” καλύτερα αυτοκίνητα ενδεχομένως να είχε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα, αφού προμηθευόμαστε αυτοκίνητα από διαφορετικές χώρες προέλευσης συγκριτικά με την Μ. Βρετανία.

Πηγή: The Car Expert

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.