Έρευνα: Όσο πιο παλιό το αυτοκίνητο, τόσο μεγαλύτερο το ποσοστό…

Τα στοιχεία από την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ δημιουργούν ιδιαίτερο προβληματισμό, μιας και στην Ελλάδα έχουμε τον γηραιότερο στόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
θανατηφόρα

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας είχαμε ενημερώσει για τα τραγικά στοιχεία που δημοσίευσε ο οργανισμός ACEA για το 2022. Η χώρα μας έχει πετύχει μία αρνητική πρωτιά, μιας και έχει τον γηραιότερο στόλο συγκριτικά με κάθε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά… Τα φτιάχνουν πολύ καλύτερα! (+video) 

Κάτι τέτοιο γίνεται ακόμα πιο σοβαρό αν λάβουμε υπόψιν και την αναφορά της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνει το προφανές! Δηλαδή ότι όσο πιο παλιό είναι το αυτοκίνητο που θα εμπλακεί σε τροχαίο, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να προκύψει κάποιος θανάσιμος τραυματισμός σε άτομο που επιβαίνει σε αυτό.


Όπως διαβάζουμε στο σχετικό δημοσίευμα του “ΑΠΕ-ΜΠΕ”, σε τροχαία με αυτοκίνητα ηλικίας έως 5 ετών, το ποσοστό των νεκρών βρίσκεται στο 15%. Το ποσοστό εκτοξεύεται στο 15 και το 30%, όταν το όχημα που εμπλέκεται έχει ηλικία 16-25 και 26-30 χρόνια αντίστοιχα. Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι στο 35% των ατυχημάτων με σύγχρονο αυτοκίνητο μέχρι 5 ετών, το 35% των οδηγών βγαίνουν από το όχημά τους χωρίς να έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Το ποσοστό μειώνεται στο μόλις 15% όταν το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο είναι ηλικίας 26-30 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι η μέση ηλικία των επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα αγγίζει τα 17 χρόνια, κατατάσσοντας την Ελλάδα στην χειρότερη θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας κείμενο.

Πηγή: amna.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.