Έρευνα: Που κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα Suzuki που πωλούνται στην Ελλάδα;

Συνεχίζουμε την έρευνά μας σχετικά με τον τόπο κατασκευής των ιαπωνικών αυτοκινήτων που πωλούνται στην χώρα μας. Την σκυτάλη παίρνει η Suzuki.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Συνεχίζουμε την έρευνά μας σχετικά με το μέρος κατασκευής των αυτοκινήτων που πωλούνται στην Ελλάδα. Η πρώτη μάρκα, με την οποία ξεκινήσαμε την έρευνα αυτή ήταν η Toyota όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ συνεχίσαμε με την Honda στο σχετικό άρθρο εδώ.

Δείτε επίσης: ΤΕΟΚΑΡ – Όταν οι Ιάπωνες υποκλίθηκαν στην Ελλάδα

Αυτή την φορά την τιμητική της έχει η Suzuki. Ακόμη μία ιαπωνική μάρκα με μεγάλη παράδοση στην χώρα μας, καθώς η Ελλάδα ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή αγορά στην οποία έκανε απόβαση η Suzuki. Πάμε λοιπόν να δούμε που κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα που πωλούνται στην χώρα μας.


Suzuki Ignis: Ιαπωνία

Suzuki Swift (όλες οι εκδόσεις): Ιαπωνία 

Suzuki Jimny: Ιαπωνία

Suzuki Vitara: Ουγγαρία

Suzuki S-Cross: Ουγγαρία

Φυσικά, από τα παραπάνω μοντέλα, το Suzuki Jimny θα σταματήσει να διατίθεται με την μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα στην αγορά της Ευρώπης και φυσικά στην χώρα μας, λόγω των αυξημένων ρύπων. Διαβάστε περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]