Έρευνα: Που φτιάχνονται τα Honda που πωλούνται στην Ελλάδα

Η Honda έχει ξεπεράσει προ πολλού τα ιαπωνικά σύνορα και έχει εργοστάσια σε όλο τον πλανήτη. Που κατασκευάζονται όμως τα μοντέλα της που έρχονται Ελλάδα;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda CR-V 2.0 4WD Hybrid

Συνεχίζουμε την έρευνά μας σχετικά με το που κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα των εταιρειών που πωλούνται στην χώρα μας. Έτσι, μετά το σχετικό θέμα με τα μοντέλα της Toyota το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, πλέον θα ασχοληθούμε με αυτά της Honda.

Δείτε επίσης: Οι τιμές του ανανεωμένου Honda Civic στην Ελλάδα

Προκειμένου λοιπόν να δούμε που κατασκευάζονται τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας που έρχονται στην χώρα μας κάναμε την έρευνά μας και φυσικά απευθυνθήκαμε και στην ελληνική αντιπροσωπεία της εταιρείας για να μας επιβεβαιώσει τον τόπο κατασκευής των μοντέλων της Honda που έρχονται στην χώρα μας.


Διαβάστε επίσης: Ο εξοπλισμός που πληρώνουμε αλλά δεν χρησιμοποιούμε

Αυτό λοιπόν που βρήκαμε είναι το εξής. Το λιλιπούτειο μοντέλο της Honda (τουλάχιστον μέχρι την άφιξη του ηλεκτρικού Honda e), το Jazz, κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Στην Ιαπωνία κατασκευάζονται επίσης τα SUV της μάρκας HR-V και CR-V.

Τα πράγματα αλλάζουν όσον αφορά το Civic. Το μικρομεσαίο ιαπωνικό μοντέλο στις πεντάθυρες εκδόσεις του κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στην Αγγλία, ενώ ίδιος είναι ο τόπος κατασκευής και για την κορυφαία έκδοσή του, το Honda Civic Type R.

Τέλος, η sedan εκδοχή του Honda Civic κατασκευάζεται στην Τουρκία.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.traction.gr, ακολουθούν και άλλες εταιρείες…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]