Έρευνα: Πιο νευρικοί οι οδηγοί μετά τα lockdowns…

Υψηλότερα επίπεδα νευρικότητας και χαμηλότερη αυτοπεποίθηση πίσω από το τιμόνι παρουσιάζουν οι οδηγοί έπειτα από τα πολύμηνα lockdowns, ελέω Covid-19.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
οδηγοί

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις των συνεχόμενων και πολύμηνων lockdowns στην ψυχολογία των οδηγών πραγματοποίησε η Seat στη Μ. Βρετανία.

Ειδικότερα, στην έρευνα της ισπανικής εταιρίας, στην οποία συμμετείχαν 2.000 οδηγοί που κυκλοφορούν στους δρόμους της Μ. Βρετανίας, τα lockdowns που έγιναν για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, σχεδόν ένας στους τέσσερις ερωτηθέντες απάντησε ότι νιώθει πλέον μεγαλύτερη νευρικότητα όταν οδηγεί σε σχέση με τα προ πανδημίας δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: eScooter 125: Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό scooter της Seat (+τιμή)


Παράλληλα, σχεδόν οι μισοί που συμμετείχαν στην έρευνα και δήλωσαν πιο νευρικοί όταν οδηγούν (ήτοι το 44%) αναφέρουν ως κύριο λόγο την έλλειψη δυνατότητας οδήγησης όλο αυτό το διάστημα με το 42% να αναφέρει πως τα αυξημένα επίπεδα κυκλοφορίας στους δρόμους συμβάλλουν επίσης στα αυξημένα επίπεδα νευρικότητας.

οδηγοί νευρικότητα

Μεγάλο είναι και το ποσοστό εκείνων που έχουν χαμηλότερη αυτοπεποίθηση κατά τη διαδικασία του παρκαρίσματος με το 26% να δηλώνουν λιγότερο σίγουροι σε σχέση με την αυτοπεποίθησή τους, πριν από τα περιοριστικά μέτρα. Η οδήγηση κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη νευρικότητα στους οδηγούς, με την κίνηση μέσα σε μεγάλες πόλεις να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο νέος κινητήρας για το Seat Leon

Από το πρώτο lockdown επί βρετανικού εδάφους μέχρι σήμερα, το 40% των οδηγών που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ότι έχουν διανύσει λιγότερα από 4.023 χλμ. (2.500 μίλια), όταν το ποσοστό αυτό βρισκόταν, πριν από την Covid-19, μόλις στο 11%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]