Έρευνα: Τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στην Αμερική

Περισσότερα από 300.000 αυτοκίνητα αξιολογήθηκαν! Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας αξιοπιστίας και ποια εταιρεία βρέθηκε στην κορυφή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αξιοπιστία

Στη δημοσίευση των φετινών της αποτελεσμάτων σχετικά με την αξιοπιστία νέων αυτοκινήτων προχώρησε η εταιρεία “Customer Reports”. Πάμε να δούμε τη λίστα με την κορυφαία εξάδα στην συγκεκριμένη αγορά βάσει των δεδομένων που προέκυψαν από τον έλεγχο/αξιολόγηση περισσότερων από 300.000 οχημάτων σε 17 σημεία τους τελευταίους 12 μήνες.

Έρευνα: Τα αυτοκίνητα που “αντέχουν” τα περισσότερα χιλιόμετρα!

Όσο πιο αξιόπιστο είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο πιο μεγάλη βαθμολογία συγκεντρώνει η εκάστοτε εταιρεία. Κάπως έτσι, στην πρώτη θέση έχουμε την Toyota, η οποία πέτυχε τιμή 72/100, όσο ακριβώς και η Lexus. Άρα η κορυφή μοιράζεται σε αυτές τις δύο μάρκες. Ακολουθεί η BMW με 65/100 και, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “Statista”, είναι η εταιρεία με την μεγαλύτερη αύξηση μέσα σε ένα έτος (+10 θέσεις).

Στην τέταρτη θέση συναντάμε ακόμα μία ιαπωνική εταιρεία, είναι η Mazda με βαθμολογία 65/100, ενώ πίσω της βρίσκεται η Honda με 62/100. Από εκεί και πέρα, η κορυφαία εξάδα κλείνει με την την δεύτερη “made in Germany” εταιρεία που είναι η Audi με βαθμολογία 60/100. Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας:

Πηγή: statista.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.