Έτοιμο για παραγωγή το ηλιακό αυτοκίνητο (+videos)

Η Sono πριν από μερικά χρόνια παρουσίασε το ηλιακό αυτοκίνητο και πλέον διατείνεται πως είναι έτοιμο για να ξεκινήσει την παραγωγή του. Δείτε πόσο κοστίζει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Sono Motors παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του Sion. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο φορτίζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τις μπαταρίες του από την ηλιακή ενέργεια.

Συγκεκριμένα, οι ηλιακές κυψέλες στην επιφάνεια του αμαξώματος του αυτοκινήτου προσθέτουν επιπλέον αυτονομία από 112 μέχρι και 245 χλμ. κατά μέσο όρο ανά εβδομάδα. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του αυτοκινήτου, αυτό σημαίνει πως οι ιδιοκτήτες του μπορεί και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους ακόμη και τέσσερις φορές λιγότερο από ένα κανονικό ηλεκτρικό μοντέλο με παρόμοια μπαταρία.

Το Sono Sion εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 163 ίππων και 270 Nm ροπής. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να του προσφέρει μέχρι και 35 χλμ. σε μία ηλιόλουστη ημέρα, με την συνολική του αυτονομία να φτάνει στα 305 χλμ., σύμφωνα με τον κύκλο WLTP (εξαρτάται και από τον καιρό φυσικά). Η μπαταρία υποστηρίζει φορτιστή έως 75 kW DC ή 11 kW AC.

Το Sion μέσω της αμφίδρομης τεχνολογίας φόρτισης μπορεί να δώσει ενέργεια σε άλλα αυτοκίνητα ή ηλεκτρικές συσκευές ή ακόμη και να τροφοδοτήσει ένα σπίτι με ηλεκτρική ενέργεια.

Σύμφωνα με την Sono πάντα, η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής 3.000 κύκλων φόρτισης και 900.000 χλμ. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023, ενώ ήδη υπάρχουν 19.000 παραγγελίες. Η τιμή του αυτοκινήτου θα είναι περίπου 25.500 ευρώ. Αν και η Sono είναι γερμανική εταιρεία, το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στην Φινλανδία, ενώ ήδη υπάρχουν και σχέδια για νέα μοντέλα στο μέλλον, που θα βασίζονται στην πλατφόρμα του Sion. Εδώ μπορείτε να βρείτε το επίσημο site της εταιρείας και του αυτοκινήτου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr