Ετοιμοπαράδοτο ηλεκτρικό με όφελος 2.227 ευρώ, επιτόκιο 0,9% και 8ετή εγγύηση

Η απόκτηση της αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E... τώρα πιο συμφέρουσα από ποτέ. Δείτε τα προνόμια που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-E

Για περιορισμένο αριθμό νέων Ford Mustang Mach-E, προσφέρονται μία σειρά από προνόμια που καθιστούν την απόκτηση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου με αυτονομία έως 600 χλμ., πιο συμφέρουσα από ποτέ. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά, είτε πρόκειται για μηνιαία μίσθωση, είτε για αγορά.

Μίσθωση Ford Lease με 399 ευρώ – Αγορά από 61.552 ευρώ
Ξεκινώντας από το πρόγραμμα μηνιαίας μίσθωσης (Ford Lease), αξίζει να τονίσουμε πως το ηλεκτρικό μοντέλο είναι ετοιμοπαράδοτο με μηνιαίο μίσθωμα 399 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα, όπου θα δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μίσθωση Ford Lease. Όσον αφορά τώρα στην χρηματοδότηση αγοράς, ορίζεται επιτόκιο 0,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) για την αγορά οποιασδήποτε έκδοσης της Ford Mustang Mach-E μέσω του προγράμματος Ford Plus. Η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 61.552 ευρώ, έπειτα από όφελος Ford Plus ύψους 2.227 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνεται η επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά. Σημειώνουμε ότι από το όφελος εξαιρείται η κορυφαία έκδοση GT.

Ford Protect Electric με εγγύηση… διαρκείας!
H νέα Ford Mustang Mach-E, μέσω του προγράμματος Ford Protect Electric, διατίθεται με επέκταση εγγύησης για 8 χρόνια ή για 160.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο). Επιπλέον, οι νέοι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν δωρεάν συντήρηση (4 service) με αντικατάσταση ανταλλακτικών φυσιολογικής φθοράς χρήσης, ενώ προσφέρεται και ανανέωση της οδικής βοήθειας. Η εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την αξία μεταπώλησης του οχήματος.


Ford ηλεκτρική μετάβαση και απολογισμός 2022

Έως 600 χλμ. αυτονομίας και 117 χλμ. σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης
Η νέα Ford Mustang Mach-E προσφέρεται με δύο εκδόσεις μπαταρίας. Η μικρότερη έχει χωρητικότητα 75,7 kWh και η μεγαλύτερη 98,7kWh, με αποτέλεσμα η αυτονομία σε μεικτές συνθήκες στις πισωκίνητες εκδόσεις να αγγίζει τα 440 και 600 χλμ. αντίστοιχα. Βέβαια, σε μετακινήσεις αποκλειστικά εντός πόλης, η αυτονομία μπορεί να φτάσει στα 533 και 760 χλμ. αντίστοιχα, μιας και το ηλεκτρικό μοντέλο αξιοποιεί την ανάκτηση ενέργειας. Στην περίπτωση της τετρακίνητης έκδοσης, η αυτονομία αγγίζει τα 400 χλμ. σε μεικτές συνθήκες (μπαταρία 75,7 kWh) και τα 550 χλμ. στην έκδοση Extender Range (μπαταρία 98,7 kWh). Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα ταχυφόρτισης, η οποία επιτρέπει έως και 117 χλμ. ανάκτηση της αυτονομίας με μόλις 10 λεπτά στον ταχυφορτιστή. Πατώντας εδώ μπορείτε να γνωρίσετε πιο αναλυτικά την αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.