Έτσι μπορείς να αποκτήσεις το Cooler Bag από την Coral Gas και τα πρατήρια Shell

Δες πως μπορείς να κάνεις και εσύ δικό σου το Cooler Bag από την Coral Gas και τα πρατήρια της Shell.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του με υγραέριο κίνησης Coral Gas, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα Cooler Bag.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 25 λίτρα υγραερίου κίνησης Coral Gas και κάνοντας χρήση της κάρτας allSmart, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους ένα Cooler Bag χωρητικότητας 13 λίτρων, με επιπλέον χρέωση μόλις 7 ευρώ.

Το Cooler Bag διαθέτει μπροστινή τσέπη και ιμάντα ώμου και οι διαστάσεις του είναι 26X19X34 cm, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί παντού. Ακόμη, το προϊόν έχει εγγύηση που διαρκεί δύο έτη.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων και απαιτείται η χρήση της κάρτας allSmart.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr