Έτσι διαχειρίζεται 16.000.000 ανταλλακτικά τη μέρα, μια εταιρεία αυτοκινήτου (+video)

Πλέον η παραγωγή αυτοκινήτων έχει ξεφύγει για τα καλά με κάποιους κατασκευαστές να φτιάχνουν χιλιάδες αυτοκίνητα κάθε μέρα. Ας δούμε πως τα καταφέρνουν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένα άκρως ενδιαφέρον video ετοίμασε η Seat στο οποίο μας δείχνει πως είναι δυνατόν να ελέγχεται η διακίνηση και η μεταφορά των ανταλλακτικών, προκειμένου να κατασκευαστούν συνολικά 2.300 αυτοκίνητα σε ημερήσια βάση. Νούμερο συγκλονιστικό που συνεπάγεται και τη μεταφορά 16.000.000 ανταλλακτικών αυτοκινήτων κάθε μέρα.

Προκειμένου λοιπόν να μην χαθεί ο έλεγχος, υπάρχει το κέντρο ελέγχου, στο οποίο δεσπόζει ένα τεράστιο video wall, χωρισμένο σε διαφορετικές οθόνες. Ο χώρος θυμίζει πύργο ελέγχου αεροδρομίου.

Με αυτό τον τρόπο η Seat βλέπει σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται το κάθε ανταλλακτικό αλλά και το απόθεμά του. Πληροφορίες που κάποτε ήταν αδύνατο να γνωρίζει ή θα χρειάζονταν ώρες για να συλλέξει.


Είναι ενδεικτικό πως καθημερινά 200.000 νούμερα/στοιχεία ενημερώνονται και αλλάζουν τα δεδομένα, προκειμένου η εταιρεία να προσαρμόσει τη ζήτησή της σε συνεργασία με τους προμηθευτές της, αλλά και να καθορίσει το χρονοδιάγραμμά της ώστε να είναι όλα στην ώρα και στο σημείο που πρέπει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]