Έτσι θα δεις πόσα γρ. CO2/χλμ. εκπέμπει το αυτοκίνητό σου και αν μπαίνει στον δακτύλιο

Σύγχυση επικρατεί στους οδηγούς Ι.Χ. αυτοκινήτων σχετικά με το πόσα γρ./χλμ CO2 εκπέμπει το αυτοκίνητό τους. Πάμε να δούμε την απάντηση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Adia kikloforias

Οι εκπομπές των εκπομπών CO2 ενός αυτοκινήτου είναι ένα θέμα που απασχολεί κυρίως κατά την αγορά του εκάστοτε μοντέλου καινούργιου ή μεταχειρισμένου (αν έχει άδεια πρώτης κυκλοφορίας από τον 11ο του 2010 και έπειτα), καθώς σύμφωνα με αυτές υπολογίζονται τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας του οχήματος.

Πλέον όμως, οι εκπομπές CO2 ξαναήρθαν στο προσκήνιο, αυτή την φορά όχι για τον υπολογισμό τελών κυκλοφορίας, αλλά για να δούμε αν τελικά θα επιτρέπεται ένα αυτοκίνητο να μπει ή όχι στον “Καθαρό Δακτύλιο” (δείτε εδώ τι θα ισχύει στον νέο δακτύλιο στη πρωτεύουσα).

Πως όμως θα δούμε αν τελικά το αυτοκίνητό μας μπαίνει ελεύθερα στον “Καθαρό Δακτύλιο”; Εφόσον λοιπόν έχουμε ένα μοντέλο νέας τεχνολογίας Euro6 (δείτε εδώ πως μαθαίνουμε σε ποια κατηγορία ανήκει ένα αυτοκίνητο), τότε πρέπει να ανατρέξουμε στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μας. Εκεί λοιπόν, στο πεδίο V7, αναγράφονται οι εκπομπές ρύπων CO2 (γρ./χλμ.). Αν αυτές είναι κάτω από 120 γρ./χλμ. τότε το αυτοκίνητό μας κυκλοφορεί ελεύθερα στον “Καθαρό Δακτύλιο”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr