Έτσι θα είναι το νέο Jeep Wagoneer S των 600 ίππων (φωτογραφίες)

Το νέο Jeep Wagoneer S θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα στην γκάμα της αμερικάνικης εταιρείας που έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες του μεγάλο SUV της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
jeep wagoneer s

Όταν θα αποκαλυφθεί επίσημα το νέο Jeep Wagoneer S έρθει για να ολοκληρώσει την ομώνυμη γκάμα SUVs της αμερικάνικης εταιρείας ως ο αμιγώς ηλεκτρικός εκπρόσωπός της και ένα από τα πρώτα μοντέλα της Jeep που χρησιμοποιεί ως βάση του τη μεγάλη έκδοση της STLA πλατφόρμας του ομίλου Stellantis.

Διαβάστε επίσης- Επέτειος Renegade: Δέκα χρόνια στην παραγωγή για το μικρό SUV της Jeep

Ύστερα από την πρώτη teaser εικόνα του ολοκαίνουργιου Wagoneer S, η Jeep έφερε στο φως και τις πρώτες επίσημες εικόνες που αποκαλύπτουν πλήρως τη σχεδίαση του νέου μοντέλου που παρουσιάζει ένα πολύ δυναμικό αμάξωμα, το οποίο, από τη μία ξεφεύγει από τα μέχρι τώρα δεδομένα της Jeep, από την άλλη όμως είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως μοντέλο της.


Η δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος έρχεται να υπογραμμίσει τις επιδόσεις που θα προσφέρει το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης -μοτέρ και στους δύο άξονες- των 600 ίππων με τη Jeep να κάνει λόγο για 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης: To Jeep Compass ανανέωσε τις εξοπλιστικές εκδόσεις του

Το Wagoneer S θα διαθέτει επίσης διπλή πανοραμική ηλιοροφή, ενώ με αυτό το μοντέλο θα επεκταθεί η συνεργασία της Jeep με την McIntosh που θα δημιουργήσει ένα ακόμη σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας, το οποίο θα αποτελείται συνολικά από 19 ηχεία.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες οι άνθρωποι της Jeep έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες της καμπίνας, ενώ το ταμπλό φαίνεται να φέρει συνολικά τέσσερεις οθόνες, με τη μία από αυτές να προορίζεται για τα μάτια του συνοδηγού και η άλλη για τον χειρισμό τουλάχιστον του κλιματισμού.

Το Jeep Wagoneer S αναμένεται να πατήσει τους τροχούς του και επί ευρωπαϊκού εδάφους και να προσφέρει αυτονομία που εκτιμάται ότι θα φτάνει έως και τα 600 χιλιόμετρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.