Έτσι τοποθετούμε χιοναλυσίδες εύκολα και γρήγορα (+video)

Έρχεται κακοκαιρία με χιόνια στην χώρα μας και καλό είναι να γνωρίζουμε από πριν πως γίνεται η τοποθέτηση των αλυσίδων στους τροχούς.

Βρείτε μας στο

Καλό είναι να γνωρίζουμε πριν έρθει η δύσκολη στιγμή έτσι ώστε να μην είμαστε αδιάβαστοι. Αυτό ισχύει για πολλές εφαρμογές στο αυτοκίνητο και φυσικά για τις αλυσίδες χιονιού. Οι άνθρωποι της BMW αλλά και της kteo hellas, δημιούργησαν για αυτό το λόγο videos στο οποίο μας δείχνουν πως μπορούμε να τοποθετήσουμε απλά, εύκολα και γρήγορα τις αντιολισθητικές αλυσίδες χιονιού στα ελαστικά των αυτοκινήτων μας.

Πάμε να δούμε λοιπόν στα σχετικά videos τι πρέπει να κάνουμε βήμα προς βήμα, ώστε αν χρειαστεί να μην ταλαιπωρηθούμε. Εμείς σας συμβουλεύουμε, να κάνετε λίγη… προπόνηση στην τοποθέτηση αλυσίδων και να εφαρμόσετε αυτά που θα δείτε στα videos (ανάλογα με το είδος των αλυσίδων), έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι για την στιγμή που θα χρειαστεί.

Σε κάθε περίπτωση να τονίσουμε πως πρέπει να έχετε αλυσίδες σωστής διάστασης για τα ελαστικά σας, τις οποίες τοποθετούμε στον κύριο άξονα μετάδοσης του αυτοκινήτου μας.