Euro NCAP: Δείτε πως τα πήγε η ηλεκτρική BMW iX στις δοκιμές πρόσκρουσης

Την ανώτατη διάκριση απέσπασε η νέα αμιγώς ηλεκτρική BMW iX στις δοκιμές ασφάλειας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP, ο οποίος την αξιολόγησε με πέντε αστέρια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δοκιμές πρόσκρουσης EuroNCAP 2021 BMW iX

Με αμιγή ηλεκτροκίνηση και μία ολοκληρωμένη γκάμα ψηφιακών χαρακτηριστικών, η BMW iX αντιπροσωπεύει μία νέα εποχή στην ηλεκτρική κινητικότητα για τους Βαυαρούς. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος δοκιμών, που ενισχύθηκε με νέες παραμέτρους το 2020, η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group εντυπωσίασε, αφενός με την εξαιρετική προστασία των επιβατών, αφετέρου με τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην πρόληψη των ατυχημάτων.

Διαβάστε επίσης – BMW i7: Σκληρές δοκιμές στο χιόνι για το αμιγώς ηλεκτρικό sedan (+video)

H BMW iX κέρδισε πέντε αστέρια σε όλες τις κατηγορίες του Euro NCAP. Στην αξιολόγηση προστασίας ενηλίκων επιβατών, οι δοκιμαστές υπογράμμισαν μεταξύ άλλων την αποτελεσματικότητα του νέου διαδραστικού αερόσακου ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, που παρέχει πρόσθετη προστασία από τραυματισμούς σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Η ασφάλεια των παιδιών στα πίσω καθίσματα της BMW iX απέσπασε επίσης το υψηλότερο σκορ στις εμπρόσθιες και πλευρικές συγκρούσεις.


“Η BMW iX θέτει νέα πρότυπα βιωσιμότητας, και η κορυφαία βαθμολογία των πέντε αστεριών στο Euro NCAP υπογραμμίζει την ολοκληρωμένη φιλοσοφία βιωσιμότητας του οχήματος. Η εξαιρετικά σταθερή δομή του αμαξώματος και τα άφθονα συστήματα συγκράτησης εξασφαλίσουν ένα κορυφαίο επίπεδο προστασίας για τους επιβάτες. Επιπλέον, η BMW iX συγκεντρώνει υψηλά σκορ τόσο στο πρόγραμμα δοκιμών όσο και στην αξιολόγηση της καθημερινής οδήγησης με καινοτόμα συστήματα υποστήριξης που μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο ατυχημάτων σε ποικίλα σενάρια”, δήλωσε ο Dominik Schuster, επικεφαλής ασφάλειας οχημάτων της BMW.

Μεταξύ άλλων, η BMW iX διαθέτει σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης με παρέμβαση φρένου που μπορεί να ανιχνεύει πεζούς, δικυκλιστές και οχήματα. Επιπλέον, το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης μπορεί τώρα να αντιδρά και στις στροφές, βοηθώντας στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου ατυχήματος με πεζό, όταν το όχημα στρίβει, και σύγκρουσης με επερχόμενα οχήματα σε αριστερή στροφή.

Διαβάστε επίσης: BMW Concept XM: Αυτή θα είναι η ισχυρότερη “M” μαζικής παραγωγής με 750 PS! (+video)

Εάν η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, ο κίνδυνος τραυματισμού για τους ευάλωτους χρήστες των δρόμων μειώνεται χάρη στα προσεκτικά σχεδιασμένα εξαρτήματα του αμαξώματος και τις εύκαμπτες δομές στο εμπρός τμήμα. Η BMW iX διαθέτει επίσης ενεργό καπό, που ανασηκώνεται μέσω ενός πυροτεχνικού μηχανισμού, εάν από τα δεδομένα που συλλέγουν οι αισθητήρες διαπιστωθεί κίνδυνος αντίστοιχης σύγκρουσης. Έτσι δημιουργείται μία ζώνη παραμόρφωσης που δεν αφήνει τον πεζό ή τον δικυκλιστή να χτυπήσει στα σκληρά εξαρτήματα του διαμερίσματος του κινητήρα.

Άλλα στάνταρ χαρακτηριστικά της BMW iX περιλαμβάνουν σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού (attention assistant), προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (lane departure warning) και αναγνώριση του ορίου ταχύτητας (speed limit recognition), τα οποία αξιολογήθηκαν πολύ θετικά από τον Euro NCAP.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.