Ευρωπαϊκή Ένωση: Εξετάζονται μέτρα περιορισμού χρήσης του αυτοκινήτου

Σχέδιο εξοικονόμησης ενέργειας ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση που θα αφορούν και στην χρήση του αυτοκινήτου. Πάμε να δούμε τι μέτρα εξετάζει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τέλη κυκλοφορίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αντιμέτωπη με την χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες και προφανώς εξετάζει διάφορα μέτρα, προκειμένου να περιορίσει τις συνέπειές της. Μάλιστα, η συγκυρία είναι τέτοια, που καθιστά την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη, καθώς μετά την πανδημία (και τα προβλήματα που προκάλεσε στην εφοδιαστική αλυσίδα), ήρθε ο πόλεμος στην Ουκρανία

Σε αυτά τα νέα δεδομένα, που βιώνουμε και στην χώρα μας, η ακρίβεια της ενέργειας (καύσιμα, ρεύμα κλπ.) έχει επιφέρει μπαράζ ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες και αγαθά. Μάλιστα η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε πληθωρισμό 10,2% τον Απρίλιο (σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2021), ενώ η αύξηση των τιμών σε καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου, καύσιμα και λιπαντικά, συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού προσωπικής μεταφοράς, εισιτήρια μεταφοράς επιβατών με αεροπλάνο, εισιτήρια μεταφοράς επιβατών με πλοίο, είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ισπανικής El Pais που αναδημοσίευσαν «Τα Νέα», η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προγραμματίζει να εγκρίνει στις 18 Μαΐου σχέδιο εξοικονόμησης ενέργειας. Στο δημοσίευμα αναφέρει ότι πέρα από μακροπρόθεσμα μέτρα (όπως τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ) που θα περιορίσουν την κατανάλωση από τους Ευρωπαίους πολίτες, το σχέδιο της Κομισιόν περιλαμβάνει και άμεσα όπως: επιστροφή στην τηλεργασία, περιορισμό της χρήσης ΙΧ αυτοκινήτων και μείωση των ορίων ταχύτητας.

Συγκεκριμένα όσον αφορά τα επιβατικά αυτοκίνητα, προτείνεται:
– κοινή χρήση οχημάτων (car sharing)
– περιορισμοί στην κυκλοφορία τους στις μεγάλες πόλεις στα πρότυπα του μέτρου μονά-ζυγά (όπως ισχύει στο Δακτύλιο της Αθήνας)
– θέσπιση μίας μέρας χωρίς αυτοκίνητα
– μείωση του ορίου ταχύτητας τόσο στις πόλεις όσο και στους αυτοκινητοδρόμους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr