Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019: Νίκη στο… νήμα για την Jaguar

Συγκλονιστική ήταν η φετινή μάχη για τον τίτλο του ευρωπαϊκού αυτοκινήτου της χρονιάς, ο οποίος εν τέλει κατέληξε έπειτα από σκληρή μάχη στην Jaguar I-Pace.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανακοινώθηκε το European Car of the Year (Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς). Μόνο που αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, στην οποία υπήρξε ισοπαλία στην κορυφή. Και η ισοπαλία αυτή ήταν ανάμεσα στην Jaguar I-Pace και στο Alpine 110 με 250 βαθμούς.

Έτσι, οι διοργανωτές χρειάστηκε να… ανατρέξουν στους κανονισμούς του θεσμού. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, το μοντέλο που κερδίζει είναι αυτό που προηγείται σε μεγαλύτερη βαθμολογία ανά εκλέκτορα (να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως στον θεσμό λαμβάνουν μέρος 60 δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, από 23 χώρες της Ευρώπης και κάθε ένας από αυτούς έχεις 25 πόντους για να μοιράσει ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου).

Η Jaguar είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από 18 εκλέκτορες και το Alpine από 16 εκλέκτορες. Και κάπως έτσι, η διάκριση του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2019 κατέληξε για πρώτη φορά στην Jaguar και την ηλεκτροκίνητη I-Pace.


Μάχη όμως δόθηκε και στις πιο κάτω θέσεις, καθώς το Kia Ceed συγκέντρωσε 247 βαθμούς, ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε το Ford Focus με 235 βαθμούς. Το Citroen C5 Aircross τερμάτισε πέμπτο με 210 βαθμούς, ενώ στις θέσεις έξι και εφτά ήταν τα Peugeot 508 και Mercedes A-Class με 192 και 116 βαθμούς αντίστοιχα.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως το 2018 ο τίτλος κατέληξε στο Volvo XC40.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]