Ευρωπαϊκό best seller το Hyundai Tucson

Το μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία των compact SUV επί ευρωπαϊκού εδάφους είναι πλέον το Hyundai Tucson σύμφωνα με την JATO.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Tucson Ευρώπη 2022 best seller

Ειδικότερα και σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η JATO Dynamics από 27 ευρωπαϊκές χώρες, το Hyundai Tucson σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων στο 1ο τρίμηνο του 2022 και αποτελεί αυτή τη στιγμή το compact SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, έχοντας βρει 15.806 νέους ιδιοκτήτες.

Διαβάστε επίσης: Η Hyundai καθαρίζει τις θάλασσες της Ιθάκης

Το 2021, το best seller της Hyundai ήταν, για άλλη μια φορά, το SUV της κορεάτικης εταιρείας και διατέθηκε συνολικά σε 152.257 μονάδες. Μετά το πρώτο του λανσάρισμα το 2004, έχουν διατεθεί συνολικά 1,4 εκατομμύρια Tucson στη Γηραιά Ήπειρο.


Το Tucson είναι επίσης το παγκόσμιο best seller της Hyundai με τις συνολικές πωλήσεις του σε όλο τον κόσμο να έχουν φτάσει στα επτά (7) εκατ. οχήματα.

Hyundai Tucson best seller Ευρώπη

“Πετυχαίνοντας ρεκόρ πωλήσεων το 2021, το Tucson έχει προχωρήσει τώρα ένα βήμα παραπέρα φτάνοντας στην κορυφή της κατηγορίας των compact SUV όσον αφορά στις νέες ταξινομήσεις στην Ευρώπη τους πρώτους τρεις μήνες του 2022”, δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann, αντιπρόεδρος Marketing και Προϊόντων της Hyundai Ευρώπης και πρόσθεσε: “Με την τολμηρή σχεδίαση, την καινοτόμο τεχνολογία και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του TUCSON, είμαστε βέβαιοι ότι το best seller μας θα συνεχίσει να είναι σταθερά αγαπημένο όχημα των πελατών στην Ευρώπη”.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Στεφανής και Μάνος Στεφανής ανακοίνωσαν τη μεγάλη επιστροφή!

To Tucson είναι ένα από τα έξι μοντέλα της Hyundai που παράγονται στα ευρωπαϊκά εργοστάσια της εταιρείας. Το 2021, τα οχήματα που παράχθηκαν στην Ευρώπη αποτέλεσαν το 72% των συνολικών πωλήσεων της Hyundai στην Ευρώπη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.