Η Hyundai καθαρίζει τις θάλασσες της Ιθάκης

Η Hyundai και η Healthy Seas συνεργάστηκαν με τοπικούς φορείς στην Ιθάκη, για την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου καθαρισμού των θαλασσών της Ιθάκης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai καθαρισμός θάλασσα Ιθάκη 2022

Η Hyundai γιόρτασε στις 8 Ιουνίου την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της πρώτης μεγάλης δραστηριότητας καθαρισμού του 2022, που οργανώθηκε από κοινού με συνεργάτη την Healthy Seas στο νησί της Ιθάκης.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το 1000άρι Hyundai i20 στην κορυφαία έκδοση N Line

Σύμφωνα με το όραμα της Hyundai “Πρόοδος για την Ανθρωπότητα”, η συνεργασία με την Healthy Seas όχι μόνο προστατεύει το θαλάσσιο περιβάλλον, αλλά δημιουργεί ισχυρότερους δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες συμμετέχοντας στις δραστηριότητές τους από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο 2022.


“Η Hyundai σε συνεργασία με την Healthy Seas, υποστηρίζει μια βιώσιμη κοινωνία και καταπολεμά τη ρύπανση των ωκεανών. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά το 2021, ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με δραστηριότητες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο για τις παράκτιες κοινωνίες, τα παιδιά και τους υπαλλήλους μας” δήλωσε σχετικά ο Michael Cole, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hyundai Ευρώπης και πρόσθεσε: “Οι πελάτες του Ioniq 5 έχουν τη δυνατότητα να εξοπλίσουν τα αυτοκίνητά τους με βιώσιμα πατάκια κατασκευασμένα με νήμα Econyl. Θα συνεχίσουμε να ενσωματώνουμε το Econyl στα μελλαντικά προϊόντα μας για να προωθήσουμε μια κυκλική οικονομία υποστηρίζοντας το όραμά μας “Πρόοδος για την Ανθρωπότητα”.

Το 2021, χάρη στην υποστήριξη της Hyundai, η Healthy Seas διοργάνωσε και πραγματοποίησε τον μεγαλύτερο καθαρισμό που έγινε ποτέ στη θαλάσσια και παράκτια περιοχή γύρω από την Ιθάκη. Ωστόσο, μια εγκαταλελειμμένη ιχθυοκαλλιέργεια εξακολουθεί να προκαλεί τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα στην περιοχή, καθώς απορρίμματα όπως σπασμένοι σωλήνες, σχοινιά και άλλα υλικά συνεχίζουν να επιπλέουν στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης: Το ρομποτικό ταξί της Hyundai σύντομα στους δρόμους (+video)

Το 2021, μια ομάδα δυτών και οργανώσεων συνέλεξε πέντε τόνους διχτυών φαντασμάτων, 32 τόνους μετάλλου και 39 τόνους πλαστικών απορριμμάτων. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε συνεργασία με τοπικά σχολεία για την εκπαίδευση των νεότερων γενεών σχετικά με την προστασία των θαλασσών και την ανταλλαγή καθημερινών πρακτικών για την πρόληψη της ρύπανσης.

Ένα χρόνο αργότερα, η Healthy Seas και η Hyundai επέστρεψαν στην Ιθάκη με στόχο να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν το 2021. Στην εναρκτήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου 2022, εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων συνεργατών μαζί με τοπικούς φορείς, ευαισθητοποιήθηκαν σχετικά με την προστασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και ένωσαν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης.

Στα πλαίσια της φετινής ενέργειας από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο καθαρίστηκαν 14 τοποθεσίες σε όλο το νησί. Η ομάδα αποτελούνταν από 45 συμμετέχοντες, 15 δύτες και 10 οργανισμούς, οι οποίοι ανέσυραν 18,5 τόνους δίχτυα φαντάσματα και 5 τόνους θαλάσσια απορρίμματα.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της κορεάτικης εταιρείας υποστηρίζοντας την ενέργεια καθαρισμού στην Ιθάκη παρείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οχήματα Kona Electric και Tucson 48V Hybrid για τις μετακινήσεις των στελεχών της Healthy Seas και των συνεργατών της.

Η Ιθάκη ήταν ο πρώτος σταθμός για τις δραστηριότητες της Hyundai και της Healthy Seas φέτος. Η επόμενη τοποθεσία θα είναι η ακτή της Κροατίας και θα ακολουθήσει μια σειρά από άλλες τοποθεσίες εντός του 2022.

Από τις προσπάθειες της Hyundai και της Healthy Seas, τα απορρίμματα που ανασύρονται από τις θάλασσες και τα ανακτημένα δίχτυα ψαρέματος θα αναγεννηθούν, μαζί με άλλα νάιλον απορρίμματα από τη συνεργαζόμενη με την Healthy Seas, Aquafil, σε νήμα Econyl. Κατά τη διάρκεια του 2022, η χρήση αυτού του αναγεννημένου υλικού θα επεκταθεί και σε άλλα μελλοντικά οχήματα Hyundai καθώς και σε επώνυμα προϊόντα και δώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.