Ευρώπη: Από τις φθηνότερες χώρες στην ασφάλιση αυτοκινήτου η Ελλάδα

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα για την Ελλάδα σχετικά με την ασφάλιση αυτοκινήτου. Δείτε πόσο κοστίζει στην χώρα μας και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ασφάλιση αυτοκινήτου

H ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι μία από τις υπολογίσιμες δαπάνες που πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο και είναι υποχρεωτική βάσει του νόμου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 2022 η Ελλάδα ήταν μία από τις πιο οικονομικές χώρες σε αυτόν τον τομέα συγκριτικά με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην Ελλάδα ο μέσος όρος των συμβολαίων για την ασφάλιση αυτοκινήτου διαμορφώνεται στα 200 ευρώ ετησίως. Πρόκειται για μία από τις χαμηλότερες τιμές συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση του ετήσιου κόστους συντήρησης.

Πάμε να ρίξουμε και μία ματιά σε άλλες χώρες! Μία από τις υψηλότερες τιμές θα συναντήσει κανείς στην Νορβηγία, αφού σε αυτή την χώρα το μέσο κόστος εκτοξεύεται στα 789 ευρώ ανά έτος. Υψηλές τιμές συναντάμε επίσης σε Γερμανία, Δανία και Σουηδία, με τις μέσες τιμές να διαμορφώνονται αντιστοίχως στα 667, 605 και 572 ευρώ αντίστοιχα.

Λίγο πιο κάτω βρίσκονται χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία, με τις τιμές ασφάλισης να αγγίζουν τα 483 και 322 ευρώ αντίστοιχα. Όπως προαναφέραμε, η Ελλάδα των 200 ευρώ ανά έτος, βρίσκεται πολύ χαμηλά στην λίστα. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες χώρες με ακόμα χαμηλότερη μέση τιμή, όπως για παράδειγμα η Ουγγαρία με τα μόλις 174 ευρώ.

Πηγή: amna.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.