Ευρώπη: Το μοντέλο που “εκθρόνισε” το VW Golf έπειτα από σερί 14ετίας (+video)

Από το 207 είχε να βρεθεί στην κορυφή ένα μοντέλο αυτής της εταιρείας! Ας γνωρίσουμε τον νέο "βασιλιά" της Ευρώπης για το 2022...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 208

Στη δημοσίευση των αποτελεσμάτων πωλήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά προχώρησε ο οργανισμός JATO Dynamics και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το Peugeot 208, το οποίο κατάφερε να “εκθρονίσει” από την κορυφή το VW Golf. Από το 2007 είχε να βρεθεί ένα μοντέλο της γαλλικής εταιρείας στην κορυφή, τότε το είχε πετύχει το Peugeot 207.

SUV: Αυτά είναι τα κορυφαία σε ταξινομήσεις στην χώρα μας για το 2022

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι και μέσα στο 2022 παρατηρήθηκε μείωση στις συνολικές πωλήσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος, κάτι που συμβαίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. O συνολικός όγκος στα νέα επιβατικά ανήλθε συνολικά στις 11.309.310 μονάδες, μειωμένος κατά 4,1% σε σύγκριση με το 2021. “Οι ελλείψεις νέων οχημάτων στις αντιπροσωπείες, ο πληθωρισμός και η ενεργειακή κρίση, αποδείχθηκαν σημαντικά προβλήματα για την αγορά”, ανέφερε ο Felipe Munoz, Παγκόσμιος Αναλυτής της JATO Dynamics.


Πάμε και στις πωλήσεις ανά μοντέλο, με το Peugeot 208 να “πιάνει” κορυφή όπως ήδη αναφέραμε! Οι πωλήσεις του μέσα στο 2022 ήταν 206.816, σημειώνοντας αύξηση κατά 5%. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Dacia Sandero με 200.550 πωλήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με το VW T-Roc των 181.153 πωλήσεων. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το Golf βρέθηκε στην πέμπτη θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης με 177.203 πωλήσεις.

Έχουμε και δύο αξιοσημείωτες παρατηρήσεις κοιτώντας την λίστα. Η μία είναι ότι δεν υπάρχει κανένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην δεκάδα, μιας και το πιο επιτυχημένο ήταν το Tesla Model Y στην 13η θέση. Η δεύτερη είναι η επιτυχία της Dacia να είναι η μοναδική με δύο αυτοκίνητα στην 10άδα (Sandero δεύτερο και Duster ένατο).

Πηγή: JATO Dynamics

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.