Εξωπραγματική τιμή για μία σπάνια Porsche 911 GT1 Strassenversion

Η παραγωγή της περιορίστηκε στα μόλις 25 αντίτυπα και η συγκεκριμένη έχει διανύσει ελάχιστα χλμ. Δείτε πόσο πωλείται αυτή η Porsche 911 GT1 Strassenversion!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 911 GT1 Strassenversion

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η Porsche θέλησε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα GT1, αλλά για να πάρει την έγκριση έπρεπε να δημιουργήσει μία έκδοση δρόμου για το αγωνιστικό της αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα είναι το μοντέλο που βλέπουμε στις φωτογραφίες και ονομάζεται Porsche 911 GT1 Straßenversion (δηλαδή έκδοση δρόμου).

Διαβάστε επίσης: Σε δημοπρασία μία ονειρική συλλογή για κάθε petrolhead!

Η παραγωγή του αυτοκινήτου περιορίστηκε στις μόλις 25 μονάδες, συνεπώς είναι υπερβολικά σπάνιο. Ένα εξ’ αυτών πωλείται και έχει διανύσει μόλις 787 χλμ., με αποτέλεσμα η αξία του να αναμένεται να εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη. Αυτός είναι και ο λόγος που η ιαπωνική εταιρεία, James Edition, έχει ανεβάσει τον πήχη τόσο ψηλά, πουλώντας το αυτοκίνητο έναντι του ποσού των 10.550.000 ευρώ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην αγγελία, υπάρχει μόλις μία φωτογραφία του αυτοκινήτου (αυτές που παραθέτουμε είναι ενδεικτικές). Είναι βαμμένο σε άσπρο χρώμα και σύμφωνα με την περιγραφή το εσωτερικό είναι μαύρο.

Σχετικά με τα μηχανικά της μέρη, η Porsche 911 GT1 Straßenversion στην εργοστασιακή της έκδοση τροφοδοτείται με 6κύλινδρο twin-turbo επίπεδο κινητήρα χωρητικότητας 3,2 λίτρων και απόδοσης 344 ίππων. Η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, η ισχύς έχει αυξηθεί στους 700 ίππους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.