Εξωπραγματικό ποσό για την πρώτη Lancia Delta Futurista

Είναι η πρώτη από τις 20 σύγχρονες Lancia Delta Futurista και ο ιδιοκτήτης της την είχε αγοράσει 300.000 δολάρια. Δείτε πόσο πωλείται αυτή τη στιγμή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta Futurista

Η εξέλιξη των τιμών στην περίπτωση της Lancia Delta έχει αποδειχθεί κανονικό “χρηματιστήριο” και, όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση της σύγχρονης Lancia Delta Futurista που κατασκευάστηκε σε 20 κομμάτια. H εικονιζόμενη είναι η πρώτη που βγήκε από το εργοστάσιο!

Lancia Delta Integrale: Νοσταλγία (+videos)

Ίσα που πρόλαβε να παραδοθεί και το τελευταίο αυτοκίνητο από την εταιρεία Automobili Amos και έχουμε ήδη την πρώτη αγγελία πώλησης από την ιδιωτική εταιρεία “Prestige Imports”. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε παραδόθηκε καινούριο στις αρχές του 2020 και κόστισε 300.000 δολάρια. Δύο χρόνια αργότερα, ο ιδιοκτήτης το πουλάει έναντι του ποσού των 650.000 δολαρίων που ισοδυναμεί με περίπου 612.000 ευρώ. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι αναμένεται διπλασιασμός της αξίας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.


Η πρώτη Lancia Delta Futurista, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση. Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα λογικό, αφού ο τωρινός ιδιοκτήτης διένυσε μόλις 717 χλμ. (446 μίλια) πίσω από το τιμόνι της.

Υπενθυμίζουμε ότι η σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού μοντέλου είναι τρίθυρη, ενώ υπάρχουν περισσότερα από 1.000 αλλαγμένα μέρη. Μερικά εξ’ αυτών έχουν κατασκευαστεί από ανθρακονήματα και αλουμίνιο, η ανάρτηση είναι αναβαθμισμένη και το μοτέρ αποδίδει 330 ίππους. Νέα είναι επίσης τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την αγγελία, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Αν εν τέλει πωληθεί σε αυτή την τιμή θα μιλάμε για μία επένδυση με απίστευτη απόδοση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.