Η Ferrari Testarossa και το λάθος που διήρκεσε 23 χρόνια (+video)

Η αποδοχή της Ferrari Testarossa ήταν τεράστια και για πολλά χρόνια διακοσμούσε παιδικά δωμάτια. Ωστόσο σε αυτό το video θα δείτε τη λάθος πλευρά της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Ferrari Testarossa είναι ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για την εμφάνισή της αλλά και τον 12κύλινδρο κινητήρα 180°. Η φήμη της, μάλιστα, εκτοξεύθηκε λόγω και της προβολής της στη δημοφιλή σειρά της εποχής «Miami Vice».

Video: Ιδού το “Μεγάλο Ραντεβού” της Ferrari

Παρ’ όλα αυτά η Ferrari Testarossa δεν ήταν το τέλειο αυτοκίνητο, πάνω του η ιταλική φίρμα εφάρμοσε πρακτικές για πρώτη φορά. Το 1966, η παρουσίαση της Lamborghini Miura και η ύπαρξη του θηριώδους μοτέρ, ανάγκασε τη Ferrari να σκεφτεί την ανάπτυξη ενός τέτοιου κινητήρα. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1973, ο κινητήρας με κωδική ονομασία BB 365 GT/4 ήταν έτοιμος.

Η πρώτη Ferrari Testarossa εξοπλιζόταν με αυτόν τον κινητήρα και απέδιδε στην πρώτη της εκδοχή 385 ίππους. Το κεντρομήχανο supercar είχε εκπληκτικές επιδόσεις, αλλά υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες ότι η θερμότητα του κινητήρα μεταφερόταν μέσα στην καμπίνα. Στις επόμενες γενιές, έγιναν προσπάθειες ώστε ο κινητήρας και το σύστημα ψύξης του να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από το εσωτερικό.

To 1991, ο κινητήρας χωρητικότητας 4,9 λίτρων αναβαθμίστηκε στους 422 ίππους και το αυτοκίνητο ονομάστηκε 512 TR. Στην τελευταία της εκδοχή, η Ferrari Testarossa απέδιδε 434 ίππους και έγινε γνωστή ως F512 M. Το οριστικό τέλος της Ιταλίδας ήρθε το 1996 και οι άνθρωποι της Ferrari κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η τοποθέτηση του τεράστιου V12 στο λάθος σημείο.

Η ιστορία μέχρι σήμερα αποδεικνύει ότι ορθώς ο θηριώδης επίπεδος κινητήρας επέστρεψε στο εμπρός μέρος. Από την 550 Maranello έως και την 812 Superfast του σήμερα, παραμένει εκεί και αποδεικνύεται ότι είναι η σωστή επιλογή. Για να δείτε το παρακάτω video με ελληνικούς υπότιτλους δεν έχετε παρά να επιλέξετε το ειδικό εικονίδιο υποτίτλων και μετά από τις ρυθμίσεις “αυτόματη μετάφραση” και επιλογή γλώσσας “ελληνικά”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.