Ford Pro Charging: Ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης για επαγγελματίες

Η Ford Pro προχωρά στο λανσάρισμα ολοκληρωμένων end-to-end λύσεων φόρτισης που καλύπτουν καλύψει όλες τις πτυχές και ανάγκες των επαγγελματιών και διαχειριστών στόλων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Pro Charging 2022 επαγγελαμτικά Ford ηλεκτρικά

Η Ford Pro λανσάρει μία ολοκληρωμένη λύση φόρτισης, σχεδιασμένη προκειμένου να βοηθά τους Ευρωπαίους πελάτες να βρίσκουν την καλύτερη στρατηγική φόρτισης για τους στόλους των ηλεκτρικών οχημάτων τους, να εγκαθιστούν την κατάλληλη υποδομή και να βελτιστοποιούν τη διαδικασία φόρτισης των αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης: Ειδική έκδοση Ford GT “φόρος τιμής” στο αγωνιστικό του Le Mans

Η Ford Pro Charging αποτελεί βασικό στοιχείο της Ford Pro και ενσωματώνεται με άλλες λύσεις για τα ηλεκτρικά επαγγελματικά της εταιρείας ώστε να παρέχει μία απρόσκοπτη εμπειρία που προσφέρει πλήρη έλεγχο σε διαχειριστές στόλων και απλουστεύει τη διαδικασία φόρτισης για τους οδηγούς μεγιστοποιώντας τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και την παραγωγικότητα.


Για την υποστήριξη των εμπορικών στόλων εν όψει της περίπλοκης μετάβασης στα ηλεκτρικά οχήματα, οι σύμβουλοι της Ford Pro Charging θα συνεργαστούν με τους πελάτες για να τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τη βέλτιστη λύση φόρτισης για την επιχείρησή τους.

Ford E-Transit βραβείο Euro NCAP 2022

Η εταιρεία προσφέρει μία ολοκληρωμένη end-to-end λύση με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά για κάθε αμαξοστάσιο που περιλαμβάνει την εγκατάσταση εξοπλισμού και λογισμικού διαχείρισης που βοηθά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας φόρτισης. Η απλούστερη τιμολόγηση και διαχείριση μέσω του λογισμικού της Ford Pro Charging υποστηρίζει επίσης στόλους, των οποίων οι οδηγοί πηγαίνουν στο σπίτι με το όχημα της δουλειάς τους, καθώς και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας φόρτισης.

Διαβάστε επίσης: Η Ford παίρνει τον έλεγχο των φαναριών, για καλό σκοπό

“Η Ford Pro Charging προσφέρει στους στόλους μία ενιαία, ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία φόρτισης, η οποία παρέχεται από έναν συνεργάτη που μπορούν να εμπιστευτούν” δήλωσε η Iza Lozowska, European manager, Ford Pro Charging.

Η Ford Pro Charging δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους πελάτες να ξεκλειδώσουν τα επιχειρηματικά οφέλη της ηλεκτροκίνησης και να τους καθοδηγήσει στις πιο κατάλληλες λύσεις φόρτισης για τους στόλους τους σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η ομάδα της Ford Pro Charging περιλαμβάνει εντεταλμένους συμβούλους πλήρους απασχόλησης που βρίσκονται στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές που βοηθούν τους πελάτες να εφαρμόζουν τη βέλτιστη στρατηγική φόρτισης, βάσει των μοναδικών αναγκών της επιχείρησής τους.

Οι διαχειριστές στόλων μπορούν να διασφαλίζουν τη φόρτιση και παραγωγικότητα των οχημάτων τους χρησιμοποιώντας το λογισμικό ETelematics της Ford Pro, το οποίο “μεταφράζει” βασικά εργοστασιακά δεδομένα των οχημάτων που αποστέλλονται από το στάνταρ μόντεμ FordPass Connect του E-Transit σε πληροφορίες και ειδοποιήσεις. Μεταξύ αυτών είναι η κατάσταση της αυτονομίας μέσα από προσαρμοζόμενα όρια ειδοποίησης χαμηλής υπολειπόμενης αυτονομίας, ειδοποιήσεις εάν ένα όχημα δεν φορτίζεται όταν πρέπει, καθώς και πληροφορίες για την απόδοση της φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης kWh, της ταχύτητας φόρτισης και της υπολειπόμενης απόστασης μέχρι την πλήρη αποφόρτιση.

Το σύστημα ενεργοποιεί επίσης το Προγραμματισμένο Pre-Conditioning, που εξασφαλίζει ότι η μπαταρία του E-Transit βρίσκεται στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης, η οποία συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.

Εξατομικευμένες λύσεις φόρτισης σε αμαξοστάσια
Η Ford Pro Charging κατανοεί ότι η πιο αποτελεσματική λύση φόρτισης ενός στόλου διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση. Ακόμα και οι πελάτες που έχουν κύκλους λειτουργίας στόλων και εγκαταστάσεις στα αμαξοστάσια που επιτρέπουν την επί τόπου φόρτιση, μπορεί να διαπιστώσουν ότι κάθε αμαξοστάσιο, στον ίδιο στόλο, έχει τις δικές του μοναδικές απαιτήσεις.

Οι ειδικοί σύμβουλοι της Ford Pro Charging συνεργάζονται με κάθε αμαξοστάσιο για να καταλήξουν στην πιο αποδοτική και αξιόπιστη σε βάθος χρόνου λύση φόρτισης αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού και ανάθεσης, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και στόλοι με περιορισμένη γνώση των επιλογών ηλεκτροκίνησης μπορούν εύκολα να προχωρήσουν στην αλλαγή.

Η ολοκληρωμένη, end-to-end υπηρεσία περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της λύσης, τη συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους για να ληφθούν υπόψη οι ωφέλειες και οι περιορισμοί σχεδίασης, την εγκατάσταση εξοπλισμού φόρτισης αμαξοστασίων και την παροχή σέρβις και υποστήριξης όταν το σύστημα φόρτισης ενεργοποιηθεί και τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Η εγκατάσταση και η συντήρηση του εξοπλισμού προσφέρεται σε συνεργασία με κορυφαίους εταίρους εγκατάστασης και κατασκευαστές φορτιστών.

Μόλις η φόρτιση στο αμαξοστάσιο ενεργοποιηθεί, το ευφυές λογισμικό της Ford Pro Charging μπορεί να αξιολογεί αυτόματα τον κύκλο λειτουργίας και το επίπεδο φόρτισης κάθε μεμονωμένου οχήματος ώστε να γίνεται η βέλτιστη διαχείριση της ενέργειας σε όλο το αμαξοστάσιο με στόχο τη βέλτιστη απόδοση και παραγωγικότητα.

Το ασφαλές σύστημα χρησιμοποιεί δεδομένα του οχήματος και του φορτιστή για να απλοποιήσει τη φόρτιση του στόλου, προσφέροντας πλήρως αυτοματοποιημένη φόρτιση σε συνάρτηση με τους κύκλους χρήσης, ή εποπτευόμενη φόρτιση όπου οι διαχειριστές μπορούν να προγραμματίζουν τη φόρτιση μεταξύ προ-επιλεγμένων ωρών ή έως ότου επιτευχθεί μία συγκεκριμένη κατάσταση φόρτισης. Αυτό μπορεί να δώσει προτεραιότητα στη φόρτιση των οχημάτων που πρέπει να ξεκινούν για δουλειά νωρίς το πρωί και ενδεχομένως να μειώσει το κόστος ενέργειας για πελάτες που φορτίζουν το στόλο τους κατά τη διάρκεια της νύχτας με νυχτερινά τιμολόγια κατανάλωσης ενέργειας.

Για να βοηθήσουν τους διαχειριστές που χρησιμοποιούν μικτούς στόλους, το λογισμικό και ο εξοπλισμός της Ford Pro Charging είναι επίσης συμβατά με οχήματα άλλων κατασκευαστών.

Απλοποιημένη οικιακή φόρτιση
Πολλοί οδηγοί στόλων παίρνουν τα οχήματά τους στο σπίτι με το πέρας της βάρδιάς τους, γι’ αυτό και χρειάζονται μία λύση φόρτισης εκτός του αμαξοστασίου. Θέλοντας να βοηθήσει τους διαχειριστές να συνεχίσουν την υποστήριξη των οδηγών μετά τον εξηλεκτρισμό των στόλων, η Ford Pro Charging προσφέρει μία λύση οικιακής φόρτισης που παρέχει βολική φόρτιση μειώνοντας ταυτόχρονα τη γραφειοκρατία για διαχειριστές και οδηγούς.

Με την εγκατάστασή του στο σπίτι του οδηγού, ένας διακριτικός στην όψη επιτοίχιος φορτιστής Ford Connected Wallbox μπορεί να φορτίζει τα οχήματα της δουλειάς και να στέλνει αυτόματα αναφορές στο κεντρικό σύστημα του διαχειριστή του στόλου. Ένα μοναδικό fob που συνδέεται με το όχημα είναι απαραίτητο για την ενεργοποίηση του φορτιστή, βοηθώντας στην πρόληψη χρήσης από τρίτους και εξασφαλίζοντας ότι οι διαχειριστές στόλων θα λαμβάνουν μόνο σχετικές αναφορές φόρτισης. Το λογισμικό της Ford Pro μπορεί να δημιουργήσει αναφορές χρήσης, με αποτέλεσμα η αποζημίωση των οδηγών για οικιακή φόρτιση να είναι γρήγορη και εύκολη. Οι διαχειριστές στόλων μπορούν επίσης να ελέγχουν από απόσταση εάν ένα όχημα φορτίζεται σωστά στο σπίτι του οδηγού.

Δεν διαθέτουν όλοι οι οδηγοί στόλων ιδιωτικό δρόμο εισόδου στην οικία τους. Ωστόσο, σημεία φόρτισης ενσωματωμένα σε φανοστάτες αλλά και σε άλλα στοιχεία εξοπλισμού του οδικού δικτύου (φώτα, ταμπέλες) γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα. Στα σημεία στα οποία οι οδηγοί δύνανται να φορτίζουν κοντά στο σπίτι τους χωρίς καλώδια σε κάποιο πεζόδρομο, μπορούν να χρησιμοποιούν το μοναδικό fob για τη φόρτιση του οχήματος και να χρεώνουν αυτόματα ένα λογαριασμό της εταιρείας.

Δημόσια φόρτιση φιλική για επαγγελματίες χρήστες
Η Ford Pro εκτιμά ότι οι οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων σπάνια θα χρησιμοποιούν δημόσια σημεία φόρτισης για την επαναφόρτιση των οχημάτων τους ενώ εργάζονται. Ωστόσο, για να καλύψει όλες τις περιπτώσεις και να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, η εταιρεία παρέχει πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο δίκτυο δημόσιας φόρτισης της Ευρώπης επιτρέποντας αυτόματες πληρωμές και την έκδοση συγκεντρωτικών τιμολογίων χρησιμοποιώντας μία μοναδική κάρτα φόρτισης για κάθε van.

Με πρόσβαση σε ένα δίκτυο άνω των 300.000 φορτιστών σε όλη την Ευρώπη μέσω του ταχέως αναπτυσσόμενου Blue Oval Charging Network, ο εντοπισμός ενός φορτιστή για την πλήρωση της μπαταρίας είναι ευκολότερος από ποτέ.

Για να βοηθηθούν οι οδηγοί ώστε να εντοπίζουν τους σταθμούς φόρτισης, η πρόσβαση στο Ford Charge Assist μπορεί να γίνεται μέσω της οθόνης αφής του συστήματος συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4 της Ford. Το σύστημα μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό φορτιστών στην πέριξ περιοχή ή κατά μήκος μιας διαδρομής πλοήγησης. Για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας, οι οδηγοί μπορούν να βλέπουν τη διαθεσιμότητα, το κόστος και την ταχύτητα φόρτισης πριν την άφιξη καθώς και τον ελάχιστο χρόνο φόρτισης που απαιτείται για να φτάσουν στον προορισμό τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.