Ford Transit: Νέες σκληροτράχηλες εκδόσεις Trail & Active

Η γκάμα του Ford Transit ενισχύεται κυριολεκτικά με τις νέες σκληροτράχηλες εκδόσεις Trail και Active, έτοιμες και για εκεί που τελειώνει η άσφλατος.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 Ford Transit και Trail 2020

Η Ford αποκάλυψε τις νέες, σκληροτράχηλες εκδόσεις Trail και Active για τη γκάμα των μοντέλων Transit και Tourneo, οι οποίες διατίθενται ήδη για παραγγελία και θα είναι έτοιμες για παράδοση μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Τα νέα Transit Trail και Transit Custom Trail έχουν σχεδιαστεί για πιο απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας, προσφέροντας αυξημένη ελκτική πρόσφυση χάρη στο νέο, μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD) της Quaife για τα προσθιοκίνητα Transit και Transit Custom και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive για το Transit.

Οι εξειδικευμένες αναβαθμίσεις τόσο το εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό των Transit Trail και Transit Custom Trail, αυξάνουν την άνεση και τις ικανότητες των οχημάτων σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της πρακτικότητας.

Οι νέες εκδόσεις Active των Transit Custom και Tourneo Custom φέρουν πρόσθετες προστατευτικές επενδύσεις στο αμάξωμα και ένα προαιρετικό μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD) για κορυφαία ελκτική πρόσφυση σε χαλαρά, ολισθηρά και μαλακά εδάφη. Το εξωτερικό στιλ είναι εμπνευσμένο από μοντέλα της SUV κατηγορίας, γεγονός που καθιστά τις δύο εκδόσεις πιο θελκτικές σε επίπεδο σχεδιασμού.

“Τα μοντέλα Active και Trail αποδεικνύουν πόσο ευέλικτη και ικανή είναι η γκάμα Transit” δήλωσε ο Hans Schep, γενικός διευθυντής του τμήματος Επαγγελματικών Οχημάτων της Ford Ευρώπης. “Από επαγγελματίες που επιθυμούν ένα όχημα για χρήση εκτός δρόμου, μέχρι οικογένειες που αναζητούν ένα αυτοκίνητο τόσο περιπετειώδες όσο και οι ίδιοι, υπάρχει ένα Transit κατάλληλο για κάθε ανάγκη.”, συμπλήρωσε.

Η γκάμα Active θα επεκταθεί περαιτέρω μέσα στο 2020 με το λανσάρισμα των μικρότερων εκδόσεων Transit Connect Active και Tourneo Connect Active.

Εκδόσεις Trail για όλες τις συνθήκες
Τα νέα Ford Transit Trail και Transit Custom Trail διαθέτουν σκληροτράχηλη εμφάνιση και αναβαθμισμένες ικανότητες υποστηρίζοντας ιδιοκτήτες και οδηγούς των οποίων τα εργασιακά καθήκοντα τους φέρνουν μακριά από την άσφαλτο.

Οι εκδόσεις Trail φέρουν πρόσθετες προστατευτικές επενδύσεις μαύρου χρώματος γύρω από τον εμπρός προφυλακτήρα και το κατώτατο σημείο του πίσω, καθώς και στα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος. Το λογότυπο Ford αναγράφεται με μεγάλα γράμματα στη ματ μαύρη μάσκα, χαρίζοντας έντονη προσωπικότητα που ενσαρκώνει την ανθεκτική φύση του αυτοκινήτου αλλά και την ικανότητά του να κινείται σε οποιαδήποτε εδάφη.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι μοναδικές ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών και τα λογότυπα Trail στις εμπρός πόρτες. Για πρόσθετη ευελιξία, το Transit Custom μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με ράγες οροφής και σκαλοπάτι εισόδου που εγκαθίσταται στα μαρσπιέ.

Η διαθέσιμη γκάμα των κινητήρων προσφέρει βελτιωμένη ελκτική πρόσφυση σε «δύσκολες» συνθήκες, Τα προσθιοκίνητα Transit Trail και Transit Custom Trail εφοδιάζονται στάνταρ με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD), ενώ το Transit Trail είναι διαθέσιμο με την τετρακίνηση Intelligent All-Wheel Drive για ακόμα καλύτερη διέλευση του αυτοκινήτου σε απαιτητικά εδάφη και καιρικές συνθήκες.

Σε συνεργασία με την Quaife
Αποτελώντας προϊόν συνεργασίας με τη γνωστή εταιρεία Quaife, το mLSD είναι σε θέση να μεταφέρει αυτόματα τη ροπή του κινητήρα στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση, αν αυτό χρειαστεί με στόχο την άνετη κίνηση στο χώμα, σε επιφάνειες με πέτρες αλλά και σε κακοτράχαλα εν γένει εδάφη.

Η λειτουργία του συστήματος Electronic Stability Control έχει αναθεωρηθεί με στόχο την καλύτερη συνεργασία του με το μηχανικό μπλοκέ διαφορικό.

Το Transit Trail διατίθεται επίσης με το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive για βελτιστοποιημένη ελκτική πρόσφυση εκτός δρόμου που στέλνει έως και το 50% της ροπής του κινητήρα στον εμπρός άξονα, ανάλογα με τα επίπεδα πρόσφυσης και σε συνδυασμό με τη μεταβολή των οδικών συνθηκών και τις ενέργειες του οδηγού.

Το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive του Transit Trail υποστηρίζεται από τα προγράμματα οδήγησης (Selectable Drive Modes) Slippery και Mud/Rut, που βελτιστοποιούν την απόδοση τους σε ολισθηρό τερέν και στη λάσπη ανστίστοιχα. Το σύστημα τετρακίνησης παρέχει επίσης τη δυνατότητα αυτόματου κλειδώματος (AWD Lock) για ισόποση κατανομή της
ροπής (50:50) ανάμεσα στον εμπρός και τον πίσω άξονα σε συνθήκες με πολύ χαμηλό συντελεστή τριβής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα δεν επηρεάζει τη δυνατότητα φόρτωσης σε σχέση με τις πισωκίνητες εκδόσεις.

Οι εκδόσεις Trail συνοδεύονται επίσης από αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό του εσωτερικού, το οποίο διαθέτει στάνταρ δερμάτινα καθίσματα. Το σύστημα κλιματισμού διασφαλίζει ένα ευχάριστο περιβάλλον ανεξαρτήτως καιρού, ενώ το θερμαινόμενο παρμπρίζ Quickclear υπόσχεται άνετες εκκινήσεις το χειμώνα. Οι ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες και το αυτόματο σύστημα φωτισμού προσφέρονται επίσης ως στοιχεία του βασικού εξοπλισμού.

Το Transit Custom Trail διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις αμαξώματος με GVM από τρεις τόνους, συμπεριλαμβανομένων των panel van και kombi, με δύο διαφορετικά μεταξόνια.

Το Transit Trail διατίθεται σε πολλαπλούς τύπους αμαξώματος και μεταξόνια στην κατηγορία των 3,5 τόνων, σε εκδόσεις panel van & single chassis cab.

Όλα τα Transit Trail και Transit Custom Trail διατίθενται με τον προηγμένο, δίλιτρο EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford σε εκδόσεις με απόδοση 130, 170 και 185 ίππους.

Επιπλέον, τα Transit Trail προσφέρουν τα πλεονεκτήματα σε κατανάλωση των εξηλεκτρισμένων συστημάτων κίνησης της Ford, χάρη στον κινητήρα 2.0L EcoBlue Hybrid σε εκδόσεις με 130, 170 και 185 ίππους.

Ευπροσάρμοστο Active για υπαίθριες δραστηριότητες
Τα νέα Transit and Tourneo Custom Active προσθέτουν έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα που παραπέμπει σε SUV αυξάνοντας συγχρόνως την πρακτικότητα.

Οι εκδόσεις Active ξεχωρίζουν για τον SUV χαρακτήρα τους και περιλαμβάνουν:

-Μοναδικές 17άρες ζάντες αλουμινίου
-Χαρακτηριστική μάσκα τύπου πλέγματος Active
-Πρόσθετες επενδύσεις στα τόξα των θόλων των τροχών, στα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος, στον πίσω προφυλακτήρα και στα καλύμματα των καθρεπτών
-Στάνταρ ράγες οροφής

Ένα αυτοκόλλητο Active πλήρους πλάτους στο πίσω τμήμα συμπληρώνεται από αντίστοιχα λογότυπα σε κάθε φτερό. Για όσους χρειάζονται αυξημένες ικανότητες ώστε να ανταπεξέλθουν σε πιο δύσκολες οδηγικές συνθήκες, τα Transit Custom Active και Tourneo Custom Active διατίθεται κατόπιν παραγγελίας με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD).

Όλα τα μοντέλα Active επωφελούνται από ένα μοναδικό εξοπλισμό στο εσωτερικό, ο οποίος περιλαμβάνει ημιδερμάτινα καθίσματα και την προσθήκη ενός μπλε ένθετου στον πίνακα οργάνων για το Tourneo Custom Active.

Το εσωτερικό του πολυμορφικού Tourneo Custom Active μπορεί εύκολα να αναμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. Τα ευέλικτα καθίσματα μετακινούνται για μεγαλύτερη άνεση των επιβατών ή για περαιτέρω αύξηση του χώρου αποσκευών στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο. Επιπλέον, τα καθίσματα περιστρέφονται για τη δημιουργία μιας συνεδριακής διάταξης ή αφαιρούνται εντελώς για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Στην περίπτωση αυτή, σημεία στήριξης των καθισμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση σχαρών μεταφοράς ποδηλάτων με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στο αυτοκίνητο.

Η σειρά Active διατίθεται σε εκδόσεις με απόδοση 130, 170 και 185 ίππους, ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Αυτόματα και μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων διατίθενται σε όλα τη γκάμα, ενώ το προαιρετικό διαφορικό προσφέρεται στα μοντέλα με μηχανικό κιβώτιο.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μία ευρεία γκάμα εκδόσεων και τύπων αμαξώματος προκειμένου να βρουν το όχημα που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες και το στυλ ζωής τους, όπως:
-Tourneo Custom Active σε εκδόσεις με κοντό (SWB) και μακρύ μεταξόνιο (LWB) με δυνατότητα μεταφοράς οκτώ ατόμων μαζί με τον οδηγό
-Transit Custom Active panel van σε εκδόσεις SWB και LWB, με GVM 3 τόνους.
-Transit Custom Active double-cab-in-van σε εκδόσεις SWB και LWB, με GVM 3,2 τόνους.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr