Γ.Γ. Εμπορίου: Έρχονται “καμπάνες” για όσους πώλησαν ακριβά τις αλυσίδες

Υπάρχουν καταγγελίες για αλυσίδες που κόστιζαν 40 ευρώ και αυξήθηκαν στα 70, ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
συμβουλές

Όλο και αυξάνονται οι καταγγελίες από καταναλωτές που επιχείρησαν να αγοράσουν την τελευταία στιγμή αλυσίδες για να μην επιβαρυνθούν από το πρόστιμο των 80 ευρώ που προβλέπει ο νέος νόμος. Πολλές επιχειρήσεις εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός που πούλησαν ακριβότερα τα προϊόντα τους, με τον γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι!

Όπως ανέφερε ο γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, οι έμποροι που έχουν πουλήσει πολύ ακριβά αλυσίδες είναι εφικτό να εντοπιστούν. Οι αρμόδιες υπηρεσίες μπορούν να ελέγξουν τις συναλλαγές τους αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη αυτών των πωλήσεων. Εννοείται ότι αν έχουν ξεπεράσει το περιθώριο κέρδους τους προφανώς θα τιμωρηθούν.

“Τα κρούσματα κερδοσκοπίας εμφανίζονται όταν υπάρχει αυξημένη ζήτηση. Ακόμα και χωρίς καταγγελίες το γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και γι’ αυτό το λόγο ελέγχονται”, συμπλήρωσε.


Αξιοσημείωτη ήταν και η παρέμβαση του κ. Ραυτόπουλου, πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών, ο οποίος ανέφερε ότι κάθε φορά που υπάρχει έκτακτη ανάγκη, το προϊόν πωλείται με αυξημένη τιμή. Υπήρξαν μάλιστα καταγγελίες για την αγορά της Αθήνας, όπου κάποιοι αγόραζαν αλυσίδες με 40-45 ευρώ και αυτές τις μέρες το ποσό εκτοξεύθηκε στα 70 ευρώ. “Μας έχουν στείλει αποδείξεις, τις οποίες και εμείς, με τη σειρά μας, θα στείλουμε στο Υπουργείο προκειμένου να τις ελέγξει ξανά”, ανέφερε στη συνέχεια.

Πηγή: ertnews.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.