Γαλλία: Audi RS3 “συνελήφθη” να κινείται με τρομακτική ταχύτητα

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι με την συνεισφορά του περιπολικού Alpina A110 ανάγκασαν τον οδηγό του Audi RS3 να σταματήσει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi RS3

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που ένας οδηγός δεν παραβιάζει απλά το όριο ταχύτητας, αλλά κινείται με την διπλάσια ταχύτητα. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της Γαλλικής Εθνικής Χωροφυλακής, όπου απεικονίζεται η ταχύτητα με την οποία “συνελήφθη” να κινείται ένα Audi RS3.

Διαβάστε επίσης: Το ραντάρ έγραψε… Με 212 χλμ./ώρα στη Λ. Βουλιαγμένης (+video)

Το συμβάν έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο που βρίσκεται στην κοινότητα Gallargues-le-Montueux της Νότιας Γαλλίας το περασμένο Σάββατο 16 Ιουλίου και ώρα 10.50 μ.μ. Όπως μπορείτε να δείτε, το ραντάρ “έγραψε” 251 χλμ./ώρα. Άμεσα οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να σταματήσουν τον νεαρό οδηγό. “Σύμμαχός” τους ήταν η μία από τις συνολικά 26 Alpine A110 που είχε παραλάβει πρόσφατα το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Νέα κόκκινη κάρτα σε νεαρό οδηγό. Στις 16 Ιουλίου 2022, ώρα 10:50 μ.μ., ο κάτοχος του Audi RS3 ελέγχθηκε στον αυτοκινητόδρομο Grand Gallargue και κινούνταν με 251 χλμ./ώρα. Η Alpine “συνέλαβε” το όχημα, το οποίο και κατασχέθηκε. Ο οδηγός κρατείται».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση, με την πρώτη να απεικονίζει το περιπολικό και το Audi RS3 και την δεύτερη την ταχύτητα που κατέγραψε το ραντάρ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.