“Γάμος” στην αυτοκινητοβιομηχανία μετά από 60 χρόνια… αρραβώνα

Έπειτα από συνεργασία 60 ολόκληρων ετών έφτασε η ώρα της συμφωνίας για εξαγορά! Δείτε ποια εταιρεία προστίθεται στον όμιλο BMW Group...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Alpina B8 Gran Coupe

Μπορεί να συνδέει τις δύο εταιρείες μακρά πορεία συνεργασίας, με κοινές γραμμές παραγωγής και όχι μόνο, αλλά πλέον η Alpina εισέρχεται επισήμως κάτω από την “ομπρέλα” του ομίλου BMW Group. Πρόκειται για μία ένωση έπειτα από 60 συναπτά χρόνια συνεργασίας.

Alpina: Τι απεικονίζεται στο σήμα της και πως συνδέεται με την ιστορία της;

Η Alpina δεν είναι απλά ένας βελτιωτικός οίκος, είναι μία εταιρεία, στενά συνδεδεμένη με την BMW και συμμετέχει στην διαδικασία της παραγωγής. Η ιστορία της ξεκίνησε πριν από σχεδόν εξήντα χρόνια, εν έτει 1962, περίπου μία πενταετία αργότερα απέκτησε ένα σήμα που παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι σήμερα. Ώρα να δούμε τι απεικονίζεται επάνω του και για ποιον λόγο.

“Η Alpina έχει αποδείξει πώς προσφέρει κορυφαίας ποιότητας αυτοκίνητα, δίνοντας έμφαση και ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Το BMW Group κινείται επίσης από το ίδιο πάθος για τα αυτοκίνητα. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκινάμε τώρα ένα νέο κεφάλαιο στη μακροχρόνια συνεργασία μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Pieter Nota, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του BMW Group, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους πελάτες, τις επωνυμίες και τις πωλήσεις.

Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη μια συμφωνία συνεργασίας, η οποία θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου 2025. Συνεπώς, η εισχώρηση στον όμιλο θα γίνει με την ολοκλήρωση της υπάρχουσας συμφωνίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.