Γέφυρα ή καράβι στο Ρίο – Αντίρριο;

Κάποτε αδημονούσαμε να γίνει η γέφυρα στο Ρίο - Αντίρριο, για να περνάμε απέναντι γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία... Με τέτοια διόδια όμως και πάλι με το καράβι πάμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Έχοντας καταγωγή από Άρτα, το ταξίδι από την Αθήνα προς την ηπειρώτικη πόλη, ήταν… must κάθε Πάσχα (και όχι μόνο βέβαια). Έτσι, δεκαετία ’80 και ’90 πέρασα “αξέχαστες” στιγμές μέσα σε ένα Datsun Sunny μαζί με τους γονείς μου, περιμένοντας σε ατελείωτες ουρές για αμέτρητες ώρες, την σειρά μας για να μπούμε στο καράβι και να περάσουμε απέναντι.

Αυτό όμως ήταν το καλό σενάριο… γιατί υπήρχε και χειρότερο. Να μην περνάνε τα καράβια απέναντι και εμείς να κοιμόμαστε εκεί όλο το βράδυ, μέσα στο… παλικαρίσιο Datsun μας. Κάποιες άλλες φορές βέβαια, θυμάμαι τον πατέρα μου να κάνει αναστροφή και από Ρίο να βρισκόμαστε Αθηνών-Λαμίας και μετά Ιτέα, Ναύπακτο και επιτέλους Αντίρριο και μετά πάνω για Άρτα… Όσοι τραβούσατε τα ίδια θα γνωρίζετε την διαδρομή και φυσικά την ταλαιπωρία που συνεπάγεται όλη αυτή η αλλαγή… σχεδίου.

Πάντα, αναρωτιόμουν σαν μικρό παιδί τότε “τι ωραία που θα ήταν να έχουμε μια γέφυρα” και να περνάμε απέναντι. Και πάντα ο πατέρας μου έλεγε “τα παιδιά των παιδιών σου θα δούνε την γέφυρα”… Τα δισέγγονά του δηλαδή. Τελικά, αν θυμάμαι καλά στα τέλη της δεκαετίας του 90 τοποθετήθηκε η πρώτη ταμπέλα με τα σχέδια της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης, όπως ονομάζεται και τότε περιμέναμε πως και πως να ξεκινήσει το μεγαλειώδες αυτό έργο. Δεν το πιστεύαμε θυμάμαι. Λέγαμε, μέσα στο αυτοκίνητο περιμένοντας την σειρά μας για το καράβι, πως θα μείνει μακέτα αυτό το έργο.


Τελικά, δεν είχαμε δίκιο… Το έργο έγινε και η γέφυρα είναι εκεί και κοσμεί την περιοχή και κυρίως διευκολύνει τις μετακινήσεις όλων μας. Μόνο που εμείς πάλι από το καράβι πάμε… Βλέπετε το κόστος είναι απαγορευτικό. 13,70 ευρώ για μια διέλευση με το αυτοκίνητο, την στιγμή που στο καράβι το κόστος είναι 6,50 ευρώ.

Μάλιστα, πλέον τα δρομολόγια των πλοίων είναι συχνά. Υπάρχει πρόγραμμα και φεύγουν ανά 20λεπτο, ενώ τα πλοία είναι πιο σύγχρονα και αρκετά από αυτά διαμπερή. Έτσι, ρυθμίζεις το πρόγραμμά σου, είσαι πιο άνετος μέσα στο πλοίο και κάνεις και το διάλλειμά σου, για να συνεχίσεις το ταξίδι σου, μέχρι τον τελικό προορισμό σου. Και κυρίως, έχουν μείνει 7,20 ευρώ στην τσέπη σου…

Εσείς αλήθεια, τι επιλέγετε; Βρείτε το θέμα μας στο facebook και πείτε μας στα σχόλια. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]