Γέφυρα Ρίο – Αντίρριο: Πρεμιέρα του Αγ. Πνεύματος για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η γέφυρα του Ρίο-Αντίρριο ξεκινά τις καλοκαιρινές τις προσφορές. Ας δούμε τι θα ισχύσει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι καλοκαιρινές εκπτωτικές διελεύσεις στη Γέφυρα κάνουν πρεμιέρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρίας, η 10ωρη μετ’ επιστροφής κάρτα Σαββατοκύριακου «ΜΑΖΙ» (με τιμή 13,60 ευρώ) θα είναι ενεργή και τις τρεις ημέρες (Σάββατο 6, Κυριακή 7 και Δευτέρα 8 Ιουνίου).

Δείτε επίσης: Ο Κώστας Στεφανής με Enzo Ferrari στην γέφυρα του Ρίο – Αντίρριο

Η κατ’ εξαίρεση πρωτοβουλία ενεργοποίησης της έκπτωσης για μία επιπλέον ημέρα, αποτελεί καρπό της συνεργασίας της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με την τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής, στο πλαίσιο της τουριστικής επανεκκίνησης, μετά και την άρση των περιορισμών της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο.


Σημειώνεται ότι από φέτος, τόσο το 10ωρης διάρκειας εκπτωτικό προϊόν της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. όσο και το 3ωρης διάρκειας θα είναι διαθέσιμο – και μέσω ειδικού πομποδέκτη- στην ίδια τιμή.

Η προσφορά των δυο προϊόντων (σε μορφή κάρτας ή πομποδέκτη) ισχύει για ΙΧ οχήματα κατηγορίας 2 (επιβατικά). Υπενθυμίζεται ότι –όπως σε κάθε θερινή περίοδο- η περάτωση ισχύος του εκπτωτικού προγράμματος διέλευσης με επιστροφή εντός 10ώρου, συναρτάται με την ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς. Έτσι και φέτος, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της 10ωρης εκπτωτικής διέλευσης, θα είναι αυτό του οποίου έπεται το άνοιγμα των σχολείων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]