Γερμανικό roadster για πρώτη φορά με χειροκίνητο κιβώτιο στην κορυφαία έκδοση

Εξακύλινδρο μοτέρ 340 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση στον πίσω άξονα. Νέα έκδοση του γερμανικού roadster... για τους "παραδοσιακούς"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τιμές BMW Z4 M40i

Την ώρα που το αυτόματο κιβώτιο γίνεται “μονόδρομος” για σχεδόν όλες τις εταιρείες, ειδικά στις κορυφαίες εκδόσεις, οι Βαυαροί λανσάρουν μία ειδική έκδοση… που θα συζητηθεί! Ο λόγος για τη νέα BMW Z4 Pure Impulse. To γερμανικό roadster, για πρώτη φορά θα διατίθεται και με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων στην κορυφαία έκδοση.

Δείτε επίσης: Από την 11η θέση… “best-seller” στα C-SUV – Η έκπληξη της χρονιάς από γερμανικό μοντέλο

Η έκδοση Pure Impulse διαθέτει επαναρυθμισμένη τεχνολογία πλαισίου και ζάντες ελαφρού κράματος M διαφορετικών διαστάσεων με διάμετρο 19” στον εμπρός άξονα και 20” στον πίσω. Περιλαμβάνονται επίσης αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τόσο για τις εξωτερικές επιφάνειες όσο και για το εσωτερικό μέρος, ενώ στην Ευρώπη θα προσφερθεί αποκλειστικά με το χρώμα “Frozen Deep Green” που βλέπετε στις εικόνες.


Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας με έξι κυλίνδρους σε σειρά και τεχνολογία M TwinPower Turbo που μεταφέρει την ισχύ στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων. Η ισχύς του αγγίζει τους 340 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή των 500 Nm μπορεί να παραχθεί μεταξύ 1.600 και 4.500 σ.α.λ. Αναφορικά με τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση 4,6 δλ. για το χειροκίνητο roadster, την ώρα που η αντίστοιχη έκδοση με το αυτόματο, οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport επιταχύνει σε 4,5 δλ.

Επιλογέας ταχυτήτων ειδικά σχεδιασμένος γι’ αυτήν!
Ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων, ο οδηγός του και η σύνδεσή τους με το κιβώτιο, έχει κατασκευαστεί ειδικά για την έκδοση Pure Impulse της BMW Z4 M40i. Επίσης, οι διαδρομές του είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζονται γρήγορες και διαισθητικές αλλαγές ταχυτήτων.

Η BMW Z4 Pure Impulse θα διατίθεται προς πώληση στη Γερμανία, σε άλλες αγορές της Ευρώπης και στις ΗΠΑ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.