Γερμανικός οίκος “επεμβαίνει” στην Lamborghini Revuelto

Εκτεταμένη χρήση carbon και ένα κόστος που αγγίζει τιμή hot-hatch. Δείτε τις "επεμβάσεις" γερμανικού οίκου στην Lamborghini Revuelto...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Revuelto

H Lamborghini Revuelto παρουσιάστηκε πρόσφατα και αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη της Aventador. Οι τυχεροί ιδιοκτήτες, τώρα είναι σε θέση να βελτιώσουν το εντυπωσιακό τους αυτοκίνητο με ένα κιτ που έρχεται από την γερμανική DMC.

Οι δύο διαφορετικές προτάσεις παρουσιάζονται στις εικόνες που παραθέτουμε, με την λευκή να ονομάζεται Schumacher και την κόκκινη Molto Veloce. Με μία πρώτη ματιά είναι εύκολα αντιληπτό ότι η λευκή έκδοση διαθέτει πίσω μία μεγάλη αεροτομή, η οποία όπως αναφέρει η εταιρεία θα κατασκευαστεί σε μόλις 88 μονάδες. Κοινό στοιχείο και των δύο είναι η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων σε εξαρτήματα όπως η πίσω πτέρυγα, ο διαχύτης και το εμπρός splitter κάτω από τον προφυλακτήρα.

 

Ασφαλώς, οι αλλαγές δεν αφορούν μόνο σε αισθητικό επίπεδο. Οι Γερμανοί προχώρησαν και σε μία ήπια αναβάθμιση ισχύος. Αρχικά να αναφέρουμε ότι σε εργοστασιακό επίπεδο, η Lamborghini Revuelto εξοπλίζεται με ατμοσφαιρικό V12 και τρεις ηλεκτροκινητήρες που έχουν ως αποτέλεσμα 1.001 ίππους. Σα να μην έφτανε η τετραψήφια τιμή, η DMC πρόσθεσε επιπλέον 88 ίππους, ενώ φρόντισε και για την βελτίωση του ήχου με ένα σύστημα εξάτμισης τιτανίου.

Τιμές σχετικά με τις επιδόσεις δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο σε stock μορφή η Revuelto επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα. Όσο για το κόστος των αναβαθμίσεων, αυτό αγγίζει τα 45.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.