Γνωρίστε κάθε λεπτομέρεια του αμιγώς ηλεκτρικού Ford Explorer (+videos)

Το Ford Explorer είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της εταιρείας. Ήρθε η ώρα να το γνωρίσουμε στην κάθε του λεπτομέρεια μέσα από τέσσερα videos...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Explorer

Το Ford Explorer απέκτησε εντελώς νέα εμφάνιση και η αντίστροφη μέτρηση για την στιγμή που θα το βλέπουμε στους ελληνικούς δρόμους έχει ήδη ξεκινήσει. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά, αλλά και να δούμε ποια θα είναι η τιμή του σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Σύγχρονη αισθητική – Κορυφαία αεροδυναμική
Εξωτερικά, το νέο SUV διακρίνεται για την αεροδυναμική του σχεδίαση και βάσει μεγέθους τοποθετείται στην κατηγορία των crossover μεσαίου μεγέθους. Μπορεί να μεταφέρει έως πέντε επιβάτες. Η εμφάνισή του να είναι άκρως φουτουριστική, αλλά υπάρχουν στοιχεία που θυμίζουν το “συμβατικό” Explorer, όπως για παράδειγμα τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Με την αεροδυναμική απόδοση να αποτελεί βασικό ζητούμενο για το αμιγώς ηλεκτρικό Explorer από τα πρώτα κιόλας στάδια της εξέλιξής του, ο ομάδα που ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό του φιλοτέχνησε το εμπρός μέρος με τις χαρακτηριστικές αεροκουρτίνες που βρίσκονται στον εμπρός προφυλακτήρα καθοδηγώντας τον αέρα στους τροχούς. Την ίδια στιγμή, ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το σχήμα των προβολέων, των καθρεπτών αλλά και πολλών άλλων στοιχείων των εξωτερικών επιφανειών ενισχύει ακόμα περισσότερο την απόδοση σε επίπεδο αεροδυναμικής.

Εσωτερικό: Με κινητή οθόνη αφής 15 ιντσών
Άκρως φουτουριστική είναι και η καμπίνα, με την ιδιαίτερη οθόνη στο κέντρο να τραβά όλα τα βλέμματα. Ο λόγος για το σύστημα infotainment SYNC Move2, το οποίο διαθέτει μία κινητή οθόνη αφής 15 ιντσών. Έχει την δυνατότητα να μετακινείται ομαλά προς τα πάνω και προς τα κάτω ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην πρακτικότητα του ηλεκτρικού Ford Explorer. H κονσόλα ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό έχει χωρητικότητα 17 λίτρων και είναι σε θέση να χωρέσει ακόμα και ένα laptop 15 ιντσών. Όσον αφορά στις αποσκευές, η Ford αναφέρει πως ο διαθέσιμος όγκος αγγίζει τα περίπου 470 λίτρα.

Φόρτιση 10–80% σε μόλις 25 λεπτά
Μπορεί η αμερικανική εταιρεία να μην έχει αποκαλύψει ακόμη τα τεχνικά στοιχεία των εκδόσεων του Ford Explorer, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι στάσεις για φόρτιση στο ταξίδι θα είναι μικρότερες απ’ ότι υπολογίζατε. Ενδεικτικά, είναι εφικτή η πλήρωση της μπαταρίας από το 10 έως το 80% μέσα σε μόλις 25 λεπτά.

Πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και να γνωρίσετε κάθε λεπτομέρεια του νέου Ford Explorer. H Προτεινόμενη Aνώτατη Λιανική Τιμή αναμένεται να διαμορφωθεί κάτω από τα 45.000 ευρώ, με το ακριβές ποσό να αναμένεται να επιβεβαιωθεί αργότερα μέσα στο 2023.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.