Τελευταία ημέρα Goodwood SpeedWeek: Δείτε την live εδώ!

Το Goodwood SpeedWeek αυτή η πραγματικά μοναδική γιορτή των τεσσάρων τροχών ξεκίνησε και εσείς μπορείτε να την παρακολουθήσετε Live εδώ!

Βρείτε μας στο

Το SpeedWeek είναι μια νέα και πραγματικά μοναδική εμπειρία που δημιούργησαν οι άνθρωποι των παγκοσμίου φήμης διοργανώσεων Goodwood Festival of Speed και Goodwood Revival ελέω πανδημίας και λαμβάνει μέρος αυτό το τριήμερο 16-18 Οκτωβρίου.

Το SpeedWeek πραγματοποιείται χωρίς κοινό και οι διοργανωτές μεταδίδουν ζωντανά και δωρεάν όλη τη δράση που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αγώνες υψηλού επιπέδου μεταξύ θρυλικών αγωνιστικών μοντέλων του παρελθόντος, γύρους επίδειξης και πολλά άλλα. Με λίγα λόγια απλά δεν πρέπει να το χάσετε.

Δείτε ζωντανά τα όσα διαδραματίζονται στην πίστα του Goodwood στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης εδώ (εκεί μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε και το πρόγραμμα του τριημέρου) ή παρακολουθήστε τη ζωντανή μετάδοση ακολούθως από το επίσημο κανάλι του Goodwood στο Youtube.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr