Guy Martin: Πάει για τα 500 χλμ./ώρα, με Hayabusa 830 ίππων (+video)

Ένα μίλι είναι αρκετό και ας είναι το... τελευταίο για τον αγωνιζόμενο Guy Martin που θέλει να κυνηγήσει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στη συγκεκριμένη απόσταση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Guy Martin Suzuki Hayabusa ρεκόρ ταχύτητας

Ακόμη και αν δεν ασχολείστε με τους δύο τροχούς ή τους αγώνες, η πιθανότητα να έχετε ακούσει, δει, ή διαβάσει για τον Guy Martin είναι πολύ μεγάλη. Ο Βρετανός αγωνιζόμενος με τους δεκάδες χιλιάδες fans σε όλο τον κόσμο έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στον πιο επικίνδυνο αγώνα ανεξαρτήτως τροχών, στο θρυλικό Isle of Man TT (17 βάθρα αλλά όχι νίκη!), είναι παρουσιαστής στη βρετανική τηλεόραση, αν και αποφεύγει τη φήμη, μηχανικός φορτηγών και έχει θέσει και μια σειρά από ρεκόρ ταχύτητας στους δύο, στους τέσσερις αλλά και… χωρίς τροχούς.

Διαβάστε επίσης: Νέα Suzuki GSX1300RR Hayabusa. Αποκάλυψη για το ιαπωνικό Γεράκι

Εδώ και χρόνια ο Martin προσπαθεί να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να σπάσει και το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσυκλέτα (πάνω από 600 χλμ./ώρα), μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2015 και λόγω συγκυριών δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.

Ο Βρετανός επικεντρώνει τώρα τις προσπάθειες του στην κατάρριψη του ρεκόρ ταχύτητας στην απόσταση του ενός μιλίου (1,609344 χλμ.), έχοντας σαν “βοηθό” του ένα Suzuki Hayabusa, το οποίο αγόρασε μεταχειρισμένο.

Με τη βοήθεια του επίσης αγωνιζόμενου και μηχανικού Jared ‘Jack’ Frost το Busa του Martin έχει φτάσει αισίως στους 830 ίππους φυσικά με τη συνεισφορά ενός υπερσυμπιεστή και πολλών άλλων αλλαγών στο εν σειρά 4κύλινδρο μοτέρ των 1,3 λίτρων.

Οι κίνδυνοι αυτού του εγχειρήματος είναι γνωστοί σε όλους πόσο μάλλον στον Martin που έχει τα δικά του ρεκόρ ταχύτητας, ενώ πριν από αυτό και σε συνεργασία με την Triumph θα επιχειρούσε να καταρρίψει και το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στους δύο τροχούς.

Ο Βρετανός ωστόσο δεν φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα από το ρίσκο που μπορεί φυσικά να αποβεί μοιραίο εμμένοντας περισσότερο στην προσπάθεια του να κάνεις κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος ακόμη και αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις.

“…έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι αν κάνεις κάτι τέτοιο, αν δεν έχεις την πρόθεση ακόμη και να πεθάνεις γι’ αυτό, δεν θέλεις να το κάνεις στην πραγματικότητα”, ενώ τονίζει πως η προσπάθεια διαρκεί μόλις 16 δευτερόλεπτα και το μόνο που έχει να κάνει είναι να σφίξει τα δόντια και να προσπαθήσει να ελέγξει το “θηρίο” για ένα μίλι.

Η προσπάθεια του Martin που αναβλήθηκε το 2020 ελέω πανδημίας αναμένεται να πραγματοποηθεί φέτος. Ας του ευχηθούμε λοιπόν να πάνε όλα καλά και να γράψει το όνομα του σε ένα ακόμη ρεκόρ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr