H MINI στη νέα εποχή με… ηλεκτρική οικογένεια!

Η MINI παρουσίασε τη νέα γενιά των μοντέλων της με το βλέμμα στο ηλεκτρικό μέλλον! Ας δούμε τα νέα, αμιγώς ηλεκτρικά MINI Cooper και Countryman.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η ΜΙΝΙ παρουσίασε τη νέα γενιά των Cooper και Countryman. Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper, ένα 3θυρο μοντέλο που περνά στην 5η κατά σειρά γενιά του, είναι αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος της σχεδιαστικής φιλοσοφίας MINI, ενώ το νέο MINI Countryman έχει μεγαλώσει σε εξωτερικές διαστάσεις και προσφέρει στους επιβάτες του ακόμα περισσότερους χώρους, άνεση και ασφάλεια. Το νέο MINI Cooper και το νέο MINI Countryman είναι και τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά.

Τα νέα μοντέλα κινούνται με μηδενικές εκπομπές ρύπων και επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες τους να τα προσαρμόζουν στον διαφορετικό τρόπο ζωής και τις απαιτήσεις τους. Η δημιουργική όσο και πλήρης αξιοποίηση του χώρου που αποτελεί σήμα κατατεθέν του MINI προσφέρει μέγιστη ευελιξία και προσαρμοστικότητα όσον αφορά τον εσωτερικό σχεδιασμό.

Στον τομέα της εμπειρίας χρήστη, έχει επιτευχθεί ένα αξιοσημείωτο τεχνολογικό άλμα με το MINI Operating System 9, μέσω του οποίου βελτιστοποιείται ο απτικός και φωνητικός έλεγχος. Η στρογγυλή οθόνη OLED, το MINI Interaction Unit, είναι ένας πίνακας οργάνων και ταυτόχρονα το κέντρο διαμόρφωσης εμπειριών και ανέσεων. Οι υφασμάτινες επιφάνειες φέρνουν την επανάσταση στην αισθητική της καμπίνας, πετυχαίνοντας μία απέριττη εμφάνιση και ένα νέο επίπεδο ευεξίας και θαλπωρής.


Κοντοί πρόβολοι και καπό, μακρύ μεταξόνιο και μεγάλοι τροχοί – οι αναλογίες της νέας γενιάς μοντέλων αποτελούν σήμα κατατεθέν για τη μάρκα MINI. Ο οπτικός διαχωρισμός σε τρία μέρη – αμάξωμα, επιφάνεια παραθύρων και οροφή με χρωματική αντίθεση – εξασφαλίζει επίσης ότι τα νέα μοντέλα MINI είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και πιστά στην σχεδιαστική τους παράδοση.

Περνώντας στην πέμπτη γενιά του, το 3θυρο MINI Cooper είναι διαθέσιμο στην έκδοση Cooper E και ως Cooper SE, με μεγαλύτερη ισχύ και αυτονομία. Στη νέα οικογένεια MINI, το “Cooper” αναφέρεται σε όλα τα 3θυρα και 5θυρα μοντέλα MINI, καθώς και στο MINI Cabrio. Δεν χρησιμοποιείται πλέον ως προδιαγραφή για τον κινητήρα. Τα κλασικά στρογγυλά φώτα και η εντυπωσιακή οκταγωνική μάσκα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο εμπρός τμήμα, διαμορφώνοντας το χαρακτηριστικό πρόσωπο του MINI.

Ο ηλεκτροκινητήρας των 135 kW/184 ίππων του MINI Cooper E παράγει ροπή 290 Nm και επιταχύνει το όχημα από στάση στα 100 km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα. Με ισχύ 160 kW/218 ίππους, το MINI Cooper SE επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα με μέγιστη ροπή 330 Nm. Η αυτονομία που προσδιορίζεται στον κύκλο WLTP είναι 305 χιλιόμετρα για το MINI Cooper E και 402 χιλιόμετρα για το MINI Cooper SE.

Το Countryman από την πλευρά του, είναι ψηλότερο κατά έξι εκατοστά και μακρύτερο κατά δεκατρία εκατοστά. Έχει μεγαλώσει αισθητά σε σχέση με τον προκάτοχό του, προσφέροντας ακόμα περισσότερους χώρους και άνεση. Οι φαρδύτεροι θόλοι των τροχών και η καθαρή, μοντέρνα σχεδίαση ενισχύουν την αισθητική γοητεία του στιβαρού, περιπετειώδους MINI.

Ο ηλεκτροκινητήρας των 150 kW/204 ίππων του MINI Cooper E παράγει ροπή 250 Nm και επιταχύνει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 km/h σε 8,6 δευτερόλεπτα. Αποδίδοντας ισχύ 230 kW/313 ίππων, οι ηλεκτροκινητήρες του τετρακίνητου MINI Countryman SE ALL4 παράγουν συνδυασμένη ροπή 494 Nm και επιταχύνουν το όχημα από τα 0 στα 100 km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία σύμφωνα με τον κύκλο WLTP είναι 462 χλμ. για το MINI Cooper E και 433 χλμ. για το MINI Cooper SE ALL4.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]