Η ονειρική οικία για κάθε petrolhead

Έχετε ξανά δει σπίτι στο σχήμα της Renault; Μία αρχιτέκτονας το τόλμησε και μας παρουσιάζει την οικία του φανατικού petrolhead!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πώς θα μπορούσε να είναι η οικία του απόλυτου petrolhead; Μία αρχιτέκτονας σχεδίασε τρεις πολυτελείς οικίες για τους φίλους της αυτοκίνησης, με την εξωτερική εμφάνιση να είναι εμπνευσμένη από τα λογότυπα αυτοκινητοβιομηχανιών.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και ατελείωτης φαντασίας της Karina Wiciak, αρχιτέκτονας με καταγωγή από την Πολωνία. Όλες οι οικίες ακολουθούν την ίδια αισθητική, με εκτεταμένη χρήση τζαμιού που προσφέρει μοντέρνα σχεδίαση και ευήλιο περιβάλλον στο εσωτερικό.

Ξεκινάμε με το «Cross House», ένα σπίτι μεγέθους 244 τετραγωνικών μέτρων που η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από το λογότυπο της Chevrolet. Η Karina επισημαίνει ότι είναι ιδανικό για παραθαλάσσιες περιοχές, με τους ιδιωτικούς χώρους να είναι στο επάνω μισό και τους κοινόχρηστους στο κάτω.

Ακολουθεί το «Rhomb House» μεγέθους 270 τετραγωνικών. Η αρχιτέκτονας το σχεδίασε με τέτοιο τρόπο ώστε να παραπέμπει στο σήμα της Renault και προορίζεται για την εξοχή. Η διαρρύθμιση είναι παρόμοια με αυτή του «Cross House», με αποτέλεσμα στον επάνω όροφο να βρίσκονται τα υπνοδωμάτια.

Η τρίτη και τελευταία μονοκατοικία είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος, μιας και αγγίζει τα 320 τετραγωνικά μέτρα. Ονομάζεται «Pyra House» και είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για τους οπαδούς της Mitsubishi.

Κάπου εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι τα σπίτια δεν έχουν χτιστεί και παραμένουν σε πειραματικό στάδιο. Δική μας απορία είναι που βρίσκεται ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, μιας και σε τέτοιο σπίτι επιβάλλεται να υπάρχει…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.