Honda-General Motors μαζί “στην πρίζα” για νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Σε συμφωνία με την General Motors έφτασε η Honda με τους Αμερικανούς να εξελίσσουν από κοινού δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα για τους Ιαπωνες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda - General Motors EVs

Ο εξηλεκτρισμός στη γκαμα της Honda εξελίσσεται με τους Ιάπωνες να προχωρούν σε νέες συνεργασίες γι αυτό το σκοπό βάζοντας στο “παιχνίδι” και την αμερικάνικη General Motors.

Οι δύο κατασκευαστές έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και στο παρελθόν με πιο πρόσφατες συνεργασίες εκείνες που αφορούν την εξέλιξη κυψελών υδρογόνου αλλά και του αυτόνομου ηλεκτρικού Cruise Origin που προορίζεται για κοινοχρησία.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνώθηκαν, από τη νέα συνεργασία θα προκύψουν δύο ολοκαίνουρια και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα για τη Honda τα οποία θα βασίζονται στη νέα και ιδιαίτερα ευέλικτη από πλευράς τροποποίησης ηλεκτρική πλατφόρμα της GM. Το βάρος της εξωτερικής αλλά και εσωτερικής σχεδίασης πέφτει εξολοκλήρου στη Honda, ενώ η πλατφόρμα της GM θα εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η δυναμική συμπεριφορά των δύο μοντέλων να φέρει την υπογραφή της Honda.

Επίσης και τα δύο μοντέλα θα φέρουν τα συστήματα ασφάλειας OnStar της GM που θα ενσωματώνονται πλήρως στο σύστημα HondaLink, ενώ αναφέρεται ότο η Honda θα κάνει διαθέσιμες τις hands free τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού που ανήκουν στη GM χωρίς να γίνεται σαφές αν αυτό αφορά μόνο τα δύο νέα μοντέλα. Όπως και να έχει και οι δύο εταιρίες σε αυτό το σημείο εξετάζουν και το ενδεζόμενο να συσφίξουν ακόμη περισσότερο τη συνεργασία τους στο μέλλον.

Τα δύο νέα μοντέλα θα κατασκευάζονται στα εργοστάσια της GM στη Β. Αμερική και προορίζονται για πώληση στην αγορά των Η.Π.Α. και του Καναδά.

Τα νέα για τη συνεργασία GM-Honda μας έρχονται περίπου ένα μήνα μετά την παρουσίαση της νέας παγκόσμιας ηλεκτρικής πλατφόρμας των Αμερικανών που φέρει τις νέας τεχνολογίας συστοιχίες μπαταριών “Ultium”.

Οι νέες μπαταρίες, που εξελίχθηκαν με τη σειρά τους σε συνεργασία με την LG Chem, έρχονται να ρίξουν το κόστος κάτω από τα 100 δολάρια/kWh και να κάνουν τα μελλοντικά μοντέλα της GM ανταγωνιστικά απέναντι σε οποιονδήποτε κατασκευαστή και ανεξαρτήτως κατηγορίας, σύμφωνα με τους ίδιους. Θα έχουν χωρητικότητα από 50 έως και 200 kWh και θα μπορούν να προσφέρουν αυτονομία ακόμη και πάνω από 640 χλμ., αναλογα με τον τύπο και την κατηγορία του μοντέλου που θα κινούν. Πάνω στη νέα πλατφόρμα θα μπορούν να “χτιστούν” διαφορετικοί τύποι αμαξωμάτων με την GM να αναφέρει πως ήδη έχει σχέδια για 19 διαφορετικούς συνδυασμούς μπαταριών και συστημάτων κίνησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr