Honda: Καλές οι οθόνες αφής στο ταμπλό, αλλά…

Οι οθόνες αφής στα σύγχρονα αυτοκίνητα αποτελούν αναπόσταστο στοιχείο από τα ταμπλό τους αλλά η χρηστικότητα τους φτάνει έως ένα σημείο λέει η Honda.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda Jazz οθόνες αφής

Οι οθόνες αφής κυριαρχούν στην καθημερινότητα μας. Σχεδόν όλοι έχουμε μια τέτοια στην τσέπη μας (βλ. smartphone), ενώ και τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα φέρουν τουλάχιστον μια οθόνη αφής, ως μέρος του στάνταρ ή προαιρετικού εξοπλισμού τους.

Τα οφέλη στην παρουσίαση αλλά και στην διαχείριση διαφόρων συστημάτων ενός αυτοκινήτου που προσφέρουν οι οθόνες αφής είναι αδιαμφησβήτητα. Ωστόσο, όπως και με όλα σχεδόν τα πράγματα, υπάρχει και ένα όριο σε αυτά τα οφέλη, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με την καμπίνα ενός αυτοκινήτου και τα υποσυστήματα που καλείται κάποιος να χειριστεί σε αυτό το περιβάλλον.

Στο παραπάνω φαίνεται να συμφωνεί και η Honda που πιστεύει ακόμη στα φυσικά κουμπιά. Το ίδιο κάνει και το κοινό της προτάσσοντας μάλιστα κυρίως την μειωμένη απόσπαση προσοχής που προσφέρουν τα φυσικά κουμπιά αφού εντοπίζονται και “αναγωνρίζονται” πιο γρήγορα από τα δάκτυλα του οδηγού (έναντι των εικονικών χειριστηρίων), χωρίς ο τελευταίος να χρειάζεται να πάρει το βλέμμα του από τον δρόμο.

Τελευταία απόδειξη γι αυτό από τους Ιάπωνες αποτελεί το νέο και αποκλειστικά υβριδικό για την Ευρώπη Jazz. Στη νέα και σαφώς πιο hi-tech γενιά του μοντέλου της, η Honda θα μπορούσε να εξαλείξει παντελώς τα φυσικά κουμπιά, τουλάχιστον από την κεντρική κονσόλα του νέου Jazz. Μάθετε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το νέο Jazz εδώ.

Το προηγούμενο Jazz διέθετε ήδη τέτοια χειριστήρια αφής. Ωστόσο η Honda εξέλιξε νέα για τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, σύμφωνα και με τα στοιχεία που συγκέντρωσε από τους δοκιμαστές της αλλά και από τους πελάτες της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Autocar, ο υπεύθυνος εξέλιξης του Jazz, Takeki Tanaka, δήλωσε ότι η Honda επέλεξε τα φυσικά χειριστήρια για να ελαχιστοποιήσει την απόσπαση προσοχής του οδηγού. Ο Ιάπωνας υποστήριξε ότι η προηγούμενη διαρρύθμιση ανάγκαζε τον οδηγό να παίρνει τα μάτια του από τον δρόμο για να εντοπίσει τα χειριστήρια του κλιματισμού κάτι που μείωνε σημαντικά την “διαισθητική” λειτουργία τους.

Η οριστική λύση πάντως στο ζήτημα της μείωσης του χρόνου που αποσπάται η προσοχή του οδηγού από τον δρόμο για την αλλαγή κάποιας ρύθμισης στο αυτοκίνητο φαίνεται ότι θα έρθει στο μέλλον από τα συστήματα φωνητικών εντολών. Αν δεν τα προλάβει η πλήρως αυτόνομη οδήγηση…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]