Honda: Νέα χρώματα και διάφανα πλαστικά για τη σειρά scooter SH

H Honda παρουσίασε την ανανεωμένη παλέτα χρωμάτων για τα δημοφιλή SH με πρωταγωνιστή την έκδοση Vetro με τα διάφανα πλαστικά και τον πιο βιώσιμο τρόπο παραγωγής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda SH οικογένεια 2024

Με βαρύ πυροβολικό τα μοντέλα των 125 και 150 κ.εκ., η σειρά SH των scooter της Honda συγκαταλέγεται στα best seller της Γηραιάς Ηπείρου και μόνο τη χρονιά που μας πέρασε, οι πωλήσεις των SH στις ευρωπαϊκές αγορές έφτασαν σχεδόν τις 49.000 μονάδες.

Διαβάστε επίσης – Honda: Επιστροφή για Honda CBR600RR, νέα CB1000 Hornet, νέες NX500 και CB500 Hornet

Για τη νέα χρονιά τα SH, που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρείας στην Atessa της Ιταλίας ανανεώνουν τη χρωματική τους παλέτα, ενώ τα SH125i και SH150i γίνονται τα πρώτα Honda που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 5+.


Σίγουρα η νέα ατραξιόν στην γκάμα των SH είναι οι εκδόσεις Vetro για τα SH125i και SH150i. Η Vetro (που σημαίνει «γυαλί» στα Ιταλικά) είναι το πνευματικό παιδί και ένας φόρος τιμής στις τεχνικές δεξιότητες των μηχανικών του εργοστασίου της Honda στην Atessa της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: Φρεσκάρισμα για της Honda GL1800 Gold Wing και Rebel

Αυτό που κάνει την εν λόγω έκδοση να ξεχωρίζει είναι τα χαρακτηριστικά, ημιδιαφανή άβαφα πράσινα πλαστικά του “κοστουμιού” του scooter, η δημιουργία των οποίων παράγει 9,5% λιγότερες εκπομπές CO2 ετησίως, σε σύγκριση με μία συμβατική διαδικασία βαφής.

Στην καινοτόμο νέα εμφάνιση ξεχωρίζουν επίσης, το μαύρο μπροστινό φτερό, το μαύρο κάτω φέρινγκ με το τολμηρό λευκό λογότυπο της Honda και το ασημί λογότυπο SH στα πλαϊνά πλαστικά.

Τα νέα SH125i και SH150i είναι τα πρώτα μοντέλα της Honda που κατασκευάζονται στην Atessa και πληρούν τις νέες προδιαγραφές εκπομπών EURO5+. Αυτοί οι νέοι κανονισμοί, οι οποίοι θα αποτελέσουν νομική απαίτηση για όλες τις εγκρίσεις τύπου νέων μοντέλων από το τέλος του 2024, προβλέπουν την εισαγωγή ενός νέου “on-board” συστήματος παρακολούθησης του καταλύτη.

Προβλέπουν παράλληλα τη μείωση του ορίου για τον εντοπισμό ενός σφάλματος που σχετίζεται με τις εκπομπές ρύπων (εξασφαλίζοντας έτσι μια πιο έγκαιρη προειδοποίηση για τον αναβάτη) και αυστηρότερες απαιτήσεις ως προς τις εκπομπές θορύβου και τις αντίστοιχες, σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, που αφορούν τους ρύπους.

Πέραν της έκδοσης Matt Coal Black Metallic, τα μοντέλα SH125i και SH150i επωφελούνται επίσης από μια δεύτερη “σπορ έκδοση” (SE) σε Matt Pearl Cool White – και οι δύο εκδόσεις SE διαθέτουν πρόσθετες μαύρες λεπτομέρειες γύρω από τα χειριστήρια, εμπρός και κάτω φέρινγκ, κόκκινες ραφές στη σέλα και ειδικά σχεδιασμένα λογότυπα, σήματα και γραφικά.

Εισάγονται επίσης πέντε επιπλέον νέοι βασικοί χρωματικοί συνδυασμοί: Pearl Falcon Gray, Matt Pearl Cool White, Matt Pearl Pacific Blue και το κλασικό Nightstar Black, που σε όλες τις περιπτώσεις συνδυάζονται με νέες μαύρες ζάντες και λεπτομέρειες.

Έχοντας καταγράψει πάνω από 10.000 πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη το 2022, η ναυαρχίδα της γκάμας SH350i θα είναι διαθέσιμη με δύο νέα χρώματα και τέσσερις νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Τα νέα χρώματα Zefiro Blue Metallic και Matt Techno Silver Metallic έρχονται να προστεθούν στην παλέτα των Matt Coal Black Metallic, Matt Ruthenium Silver Metallic, Pearl Cool White και Black που παραμένουν από πέρυσι. Όλα τα χρώματα συνδυάζονται με νέες μαύρες ζάντες και λεπτομέρειες.

Επίσης, για τη νέα χρονιά το SH Mode 125 θα διατίθεται σε δύο νέα χρώματα, τα Candy Luster Red και Matt Galaxy Black Metallic, τα οποία πλαισιώνουν τις αποχρώσεις Pearl Jasmine White και Matt Techno Silver Metallic που παραμένουν από πέρσι.

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 45.000 μονάδες στην Ευρώπη από το 2014 που κυκλοφόρησε, το SH Mode 125 έχει διευρύνει την απήχηση της οικογένειας SH σε ένα νεότερο ηλικιακά κοινό. Συνδυάζοντας με έξυπνο τρόπο το μοντέρνο στυλ, τις αξιόπιστες επιδόσεις και το χαμηλό λειτουργικό κόστος, αποτελεί την ιδανική πρόταση για την είσοδο στην οικογένεια SH της Honda.

Τα νέα SH125i και SH150i έχουν ήδη ξεκινήσει να διατίθενται σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές, το SH350i αναμένεται να είναι διαθέσιμο εντός Νοεμβρίου και το SH Mode 125 από τον Ιανουάριο του 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.