Αποκλειστικό: Hungaroring Classic 2019 – Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και videos!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Hungaroring Classic, ένα event γεμάτο εμβληματικά αυτοκίνητο και αύρα άλλης εποχής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Hungaroring Classic κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο ημερολόγιο των φίλων του αυτοκινήτου και δει του κλασσικού, καθώς δίνει την ευκαιρία στο κοινό να δει και να “ανακαλύψει” από κοντά εμβληματικά αυτοκίνητα που μεσουράνησαν περασμένες δεκαετίες και έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα σε πίστες όπως το Le Mans, το Spa, η Monza και πολλές ακόμη.

Το 2017, το Hungaroring Classic έγινε η πρώτη μεγάλη διεθνής ιστορική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πίστα στην Κεντρική Ευρώπη με αυτοκίνητα που ποτέ δεν είχαν συμμετάσχει στο παρελθόν σε αγώνες στην συγκεκριμένη περιοχή και η επιτυχία του ήταν τεράστια. Εκτός από τους 20.000 θεατές, πολυάριθμοι εκθέτες, κατασκευαστές και ομάδες μουσικών, ακόμη και πλανόδιοι, μετέτρεψαν όλο το event σε μία τεράστια γιορτή.

Φέτος η συμμετοχή ήταν ακόμη μεγαλύτερη, καθώς συγκεντρώθηκαν 45.000 άτομα, παρά το γεγονός πως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, ενώ υπήρξε και τηλεοπτική κάλυψη. Μάλιστα ο εκτελεστικό διευθυντής, ο δικός μας Αντώνιος Αργυρόπουλος δήλωσε πως “το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την εξασφάλιση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για το Hungaroring Classic 2019 ήταν η καλύτερη υποστήριξη για την διοργάνωση και όλο το concept πίσω από αυτήν”.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε videos από το Hungaroring Classic 2019.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr