Hyundai: Η επίσημη αγαπημένη στο ελληνικό διαδίκτυο σύμφωνα με νέες έρευνες

Σύμφωνα με δύο διαφορετικές έρευνες μία είναι η μάρκα που έχει καταφέρει να συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά σχόλια το 2022 στο Διαδίδκτυο στην Ελλάδα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Διαδίκτυο Ελλάδα Έρευνα 2022

Ο λόγος για τη Hyundai, η οποία, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας φαίνεται να έχει κατακτήσει τις σκέψεις του ελληνικού κοινού, το οποίο εκδηλώνει τα περισσότερα θετικά συναισθήματα για την κορεάτικη εταιρεία στο διαδίκτυο, σύμφωνα με δύο ανεξάρτητες έρευνες.

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιάζει το νέο Hyundai COMFI concept (+video)

Η πρώτη έρευνα προέρχεται από τον ασφαλιστικό συμβουλευτικό οργανισμό Compare the Market, που ανέλυσε στις χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Αυστραλίας τις αναδημοσιεύσεις στα social media οι οποίες σχετίζονται με θετικές ή αρνητικές απόψεις για τις μάρκες αυτοκινήτου. Στην έρευνα αυτή η Hyundai αναδείχθηκε ως η μάρκα για την οποία οι Έλληνες μιλούν με τα πιο θετικά σχόλια.

 

Η δεύτερη έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών NewsRelate που εξειδικεύεται σε αναλύσεις συναισθημάτων στο ελληνικό διαδίκτυο. Και σε αυτή την περίπτωση, η Hyundai αναρριχήθηκε επίσης στην κορυφή ως η πιο αγαπημένη μάρκα, ανάμεσα στις 10 δημοφιλέστερες mainstream μάρκες.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το κορεάτικο 1.600άρι SUV με 4κίνηση, 7άρι DCT και 198 PS

Στην έρευνα της NewsRelate η κορεάτικη εταιρεία συγκέντρωσε τα περισσότερα θετικά γραφόμενα στο ελληνικό διαδίκτυο, τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και αναλογικά με το σύνολο των δημοσιεύσεων που αφορούν στη κάθε μάρκα. Η ίδια κορυφαία κατάταξη της Hyundai συνεχίζεται και στις μετρήσεις συνολικής θετικής απήχησης και αντιδράσεων χρηστών σε αναρτήσεις και δημοσιεύματα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

“Στον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο του αυτοκινήτου, η εμπειρία του πελάτη από τον κόσμο μίας μάρκας είναι πολυσύνθετη και μακροχρόνια. Στη Hyundai ανεβάζουμε διαρκώς τον πήχυ της θετικής εμπειρίας, κατασκευάζοντας αυτοκίνητα ασφαλή και τεχνολογικά προηγμένα, που ξεχωρίζουν για την αναγνωρισμένη αξιοπιστία και τον σχεδιασμό τους και, επιπλέον, την απολαυστική οδήγηση – και τα προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό μέσα από ένα πανελλαδικό Δίκτυο προσανατολισμένο στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Όλα αυτά είναι πηγές θετικών συναισθημάτων και ο απόηχος είναι έκδηλος.” δήλωσε για τα αποτελέσματα των δύο ερευνών ο Ανδρέας Χριστοφορίδης, γενικός διευθυντής της Hyundai Ελλάς.

Από την πλευρά του ο Νάσος Δέδες, διευθυντής marketing της ελληνικής αντιπροσωπείας είπε: “Η σημερινή καταξίωση της Hyundai στις καρδιές των Ελλήνων είναι το ωραιότερο επιστέγασμα και επιβεβαίωση της διαρκώς ανοδικής εμπορικής πορείας της Hyundai στην ελληνική αγορά. Το 2021 λανσάραμε τις «μηχανές συγκίνησης» που υπογράφουν με το γράμμα Ν τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Hyundai, το εμπνευσμένο οικογενειακό Crossover BAYON, όπως και τη νέα, πλήρως εξηλεκτρισμένη γενιά του TUCSON, που βραβεύθηκε ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» το 2022. Η νέα χρονιά θα δώσει ακόμη περισσότερες αφορμές για θετικά συναισθήματα στο ελληνικό κοινό, με πρωτοποριακά μοντέλα και εμπειρίες που θα μας ενθουσιάσουν όλους”.

Να σημειωθεί ότι και για τη Hyundai η Ελλάδα κατέχει μια ιδιαίτερη θέση καθώς είναι η πρώτη χώρα που επέλεξε η Hyundai επί ευρωπαϊκού εδάφους να φέρει τα αυτοκίνητά της. Μάλιστα η Hyundai Ελλάς έχει στο ενεργητικό της βραβευθεί από την Hyundai Motor Company ως ο καλύτερος εισαγωγέας παγκοσμίως, με πρόσθετες πανευρωπαϊκές διακρίσεις στο χώρο της Εξυπηρέτησης Πελατών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.