Hyundai: Nέο ντοκιμαντέρ… με φόντο την Ελλάδα (+video)

Με το ντοκιμαντέρ «Going Circular», η Hyundai μαζί με την Warner Bros. Documentary παρουσιάζουν τη λειτουργία της κυκλικής οικονομίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ Going Circular εξερευνά την προσέγγιση της Hyundai για την βιωσιμότητα, μέσα από τρία επεισόδια. Αρχικά, τη συνεργασία της με τον οργανισμό διατήρησης θαλασσών Healthy Seas, στη συνέχεια την παραγωγή του βιώσιμου νάιλον ECONYL και τέλος την ενσωμάτωση του εν λόγω υλικού στα αυτοκίνητα της κορεάτικης φίρμας.

Στο πρώτο επεισόδιο, το ντοκιμαντέρ ξεκινά με τον αεροσυνοδό και φωτογράφο York Hovest να πηγαίνει στην Ιθάκη. Εκεί, η Hyundai και η Healthy Seas αναλαμβάνουν μια σημαντική δραστηριότητα καθαρισμού, με την ονομασία «Return to Ithaca». Παράλληλα, σημαντικός παράγοντας για την ανάκτηση εγκαταλειμμένων διχτυών ψαρέματος ήταν η Ghost Diving.

Όσα υποθαλάσσια απορρίμματα αυτού του είδους βρέθηκαν στην περιοχή της Ιθάκης, μεταφέρθηκαν στο εργοστάσιο Aquafil της Σλοβενίας. Μέσω μίας ειδικής διαδικασίας τα δίχτυα μετατρέπονται σε νήματα ECONYL. Επιπλέον, τα νήματα της Aquafil χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βιώσιμων προϊόντων όπως τα πατάκια που είναι διαθέσιμα στο Hyundai Ioniq 5.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Bertrand Piccard, γνωστός εξερευνητής και περιβαλλοντολόγος, σε συνεργασία με τον Denis Jahić, γενικό διευθυντή της Aquafil, ενημερώνεται για τα χαρακτηριστικά και την κατασκευή του ECONYL.

Στο τρίτο μέρος του ντοκιμαντέρ, ο οδηγός της Hyundai Motorsport, Norbert Michelisz, ταξιδεύει στη Γερμανία. Εκεί, θα δείξει στους θεατές το όραμα της Hyundai Motorsport για τη βιωσιμότητα. Στη συνέχεια, επικοινωνεί με τον Sebastian Bekmann, Advanced Exterior Designer της Hyundai, σχετικά με τις εκτενείς δοκιμές αυτοκινήτων στο Nürburgring. Παράλληλα αναφέρεται στον σχεδιασμό του Hyundai Ioniq 6. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο διαθέτει κομψή, αεροδυναμική μορφή και βιώσιμα στοιχεία στο εσωτερικό του.

Να σημειωθεί ότι η δέσμευση της Hyundai στη βιωσιμότητα, πυροδότησε τα σχέδια της Hyundai Motorsport να εξηλεκτρίσει αγωνιστικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει αρκετά στην ανάπτυξη ηλεκτρικών μοντέλων με μπαταρία και κυψέλες καυσίμου υδρογόνου. Σε αυτό το πλαίσιο, είδαμε πρόσφατα το πρωτότυπο ηλεκτρικό RN22e.

Πρόκειται για μία έκδοση του Τμήματος Ν της Hyundai, το οποίο βασίζεται στο Ioniq 6. Το RN22e δοκιμάζεται με σκοπό τα μελλοντικά αυτοκίνητα δρόμου με τον λογότυπο N, να μπορούν να εξοπλιστούν με τις προηγμένες τεχνολογίες του. Αυτός είναι και ο λόγος που η Hyundai το χαρακτηρίζει έως ένα ζωντανό κινητό εργαστήριο. Επιπλέον, η φιλοδοξία να γίνει ηγέτης στις τεχνολογίες μηδενικών εκπομπών θα οδηγήσει τη Hyundai στο να συνεχίσει να καινοτομεί με έμφαση στο μέλλον.

Τέλος, το ντοκιμαντέρ «Going Circular» ήταν παραγωγή της Warner Bros. Discovery, σε σκηνοθεσία της Xaver-Maria Zirngibl. Το πλήρες ντοκιμαντέρ διάρκειας 17 λεπτών είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά κανάλια του WBD.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.