Η ABT Cupra XE συνεργάζεται με τον Sebastien Loeb

O Sebastien Loeb ενώνει τις δυνάμεις του με την ABT Cupra για τον επόμενο αγώνα Extreme E έχοντας στο πλευρό του την Klara Andersson ως δεύτερο οδηγό της ομάδας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Sebastien Loeb ABT Cupra XE συνεργασία 2023

O Loeb θα οδηγήσει το Cupra Tavascan XE στον αγώνα Extreme E στη Σαρδηνία, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Ιουλίου. Με τα εξαιρετικά οδηγικά προσόντα και την εμπειρία του Loeb στο Extreme E, η ABT Cupra XE θα παλέψει για τη νίκη στο Island X Prix.

Διαβάστε επίσης – Cupra: Δημιούργησε το δικό σου DarkRebel

Με την ασυναγώνιστη εμπειρία και την αποφασιστικότητα που διακρίνουν τον πολυπρωταθλητή του WRC αλλά και πρωταθλητή του Extreme E, ο Loeb αποτελεί αξία ανεκτίμητη για κάθε ομάδα, με την ABT Cupra XE να στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής.


Για τη νέα του συνεργασία με την ABT Cupra XE, ο Loeb δήλωσε: “Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Extreme E μετά από δύο σεζόν. Είναι ένας ανταγωνισμός παρόμοιος με αυτόν του Ράλι, γι’ αυτό πιστεύω πως θα έχω τον ρυθμό και είμαι έτοιμος να παλέψω. Επίσης είναι υπέροχο που ανακαλύπτω μία καινούρια ομάδα και συναντιέμαι πάλι με την Klara.”

Διαβάστε επίσης: Αποκτήστε το αμιγώς ηλεκτρικό Cupra Born με προνομιακό επιτόκιο

To πρωτάθλημα Extreme E έχει στόχο να ενθαρρύνει τον κόσμο να αναλάβει θετική δράση απέναντι στην προστασία του πλανήτη, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά off road αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα φυσικά περιβάλλοντα υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής.

Με αυτόν τον τρόπο το πρωτάθλημα όπου συμμετέχουν αμιγώς ηλεκτρικά αγωνιστικά θέλει να τονίσει πως μπορούμε να εμποδίσουμε μεγαλύτερη καταστροφή και να συνεισφέρουμε στη βιωσιμότητα. H Cupra ήταν από την αρχή μέρος του πρωταθλήματος Extreme E και συμβαδίζει απόλυτα με αυτές τις αξίες.

“Φέρνοντας τον Sébastien στην ομάδα, ο στόχος είναι ξεκάθαρος, θέλουμε να παλέψουμε για βάθρα και νίκες. Όντας κομμάτι της Cupra Tribe είναι θέμα νοοτροπίας και στάσης”, δήλωσε ο επικεφαλής της Cupra Racing, Xavi Serra.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.