Η αυτοκινητοβιομηχανία που δημιούργησε το πιο προηγμένο ποδήλατο στον κόσμο

"Tο πιo προηγμένο και σχολαστικά σχεδιασμένο ποδήλατο δρόμου στον κόσμο", αναφέρει η εταιρεία για το ποδήλατο που κατασκεύασε από τιτάνιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Aston Martin .1R

Ενώνοντας τις κοινές αξίες τους, η Aston Martin και η J.Laverack, δύο βρετανικές εταιρείες δημιούργησαν ένα εκπληκτικό ποδήλατο δρόμου. Ονομάζεται J.Laverack Aston Martin .1R και, σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, αποτελεί την πιο καινοτόμα πρόταση στον χώρο της ποδηλασίας.

Δείτε επίσης: Ποδήλατο με τριγωνικές ρόδες; Κι όμως… δουλεύει! (+video) 

Το J.Laverack Aston Martin .1R κατασκευάστηκε από 3d-printed τιτάνιο, ενώ για αρκετά εξαρτήματα έχουν χρησιμοποιηθεί και ανθρακονήματα. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχουν εμφανείς “ραφές” συγκόλλησης , ούτε καλώδια, ενώ τα χρώματα στα οποία προσφέρεται είναι ίδια με αυτά των μοντέλων της Aston Martin. Εννοείται πως υπάρχουν υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ενώ το βάρος έχει διατηρηθεί σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα.


“Η συνεργασία με την ομάδα της Aston Martin έχει ξεκλειδώσει νέες ιδέες και καινοτομίες, η εφαρμογή των οποίων έχει δημιουργήσει ένα ποδήλατο πιο προηγμένο από οτιδήποτε διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Δουλεύοντας σε συνεργασία με την Aston Martin, όχι μόνο έχουμε φτάσει τα ποδήλατά μας από τιτάνιο σε νέα ύψη, αλλά έχουμε επίσης ξεκλειδώσει την πραγματική καινοτομία στον κλάδο της ποδηλασίας”, αναφέρει ο Oliver Laverack, συνιδρυτής της J.Laverack Bicycles.

Μία ακόμα καινοτομία είναι το γεγονός ότι το ποδήλατο προσαρμόζεται πριν να ολοκληρωθεί η κατασκευή του στα μέτρα του ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος, θα προσκληθεί στα κεντρικά γραφεία της Aston Martin στο Gaydon, όπου θα πραγματοποιηθεί πλήρης συναρμολόγηση με τους ιδρυτές της J.Laverack, παρέχοντάς του απεριόριστες ευκαιρίες να προσαρμόσει το ποδήλατο στις ανάγκες του.

Το ποδήλατο δρόμου Laverack Aston Martin .1R θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Λονδίνο την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.